Aktywne Wpisy
Dawul +97
Ja nie wiem co jest z tymi ludźmi nie tak.
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
MorDrakka +280
Mirasy, chciałem się pochwalić, bo w tym roku spełniłem swoje kolejne marzenia. Zrobiłem prawo jazdy na motocykl, kupiłem motocykl i pojechałem nim na wycieczkę po Europie.
Przejechałem w ten sposób 5000 km, a sama wycieczka trwała 52 dni.
W ten sposób odkryłem nowy dla mnie sposób podróżowania i bardzo mi się taka forma podoba oraz chcę więcej
#chwalesie #motocykl #motocykle #marzenia #podroze
Przejechałem w ten sposób 5000 km, a sama wycieczka trwała 52 dni.
W ten sposób odkryłem nowy dla mnie sposób podróżowania i bardzo mi się taka forma podoba oraz chcę więcej
#chwalesie #motocykl #motocykle #marzenia #podroze
- Wypad Kori…a mogło być tak pięknie :(
- Wypad Justyny…w sumie nagroda pocieszenia.
- Nowa Oliwia jest pocieszana przez grupę, że przecież nie miała wyjścia, że musiała wybrać kogoś…ciekawe czemu jak Lucja wybrała Rocha, to była ta najgorsza…ehhh…festiwal absurdu! (Ona sama za to wydaje się być normalną, spokojną dziewczyną…na ten moment- dobrze, że wygrała szansę od raju)
- Malu!!! Brawa dla tej pani. W końcu ktoś dostrzega co się dzieje wobec Lusi i miał odwagę powiedzieć to głośno! Ukłony!!!
Podejrzewam, że Paweł jednak na rajskim wybierze Łucję, ale nie dlatego, ze ma jaja, tylko dlatego, że Tori sparuję się z Rochem i nie będzie miał poniekąd wyjścia. Słabe.
#hotelparadise