Aktywne Wpisy
npbs +4
Mirki i mirabelki książkowe mam pytanie:
Szukam czegoś do czytania dla chłopca lat 9, nie komiksy. Hary Potter przeczytany cały (dwa razy), dzienniki cwaniaczka oraz przygody Mikołajka wszystkie części - również. Magiczne drzewo nam nie podpasowało, opowieści z Narnii również nie siadły. Straszna historia (ci okropni Rzymianie itp.) tak sobie
Magiczne drzewo mamy chyba całą serię i w razie czego możemy się wynieść
#ksiazki #ksiazka #dzieci
Szukam czegoś do czytania dla chłopca lat 9, nie komiksy. Hary Potter przeczytany cały (dwa razy), dzienniki cwaniaczka oraz przygody Mikołajka wszystkie części - również. Magiczne drzewo nam nie podpasowało, opowieści z Narnii również nie siadły. Straszna historia (ci okropni Rzymianie itp.) tak sobie
Magiczne drzewo mamy chyba całą serię i w razie czego możemy się wynieść
#ksiazki #ksiazka #dzieci
Van-der-Ledre +35
Nic nigdy nie złamałem ogółem, raz jedynie miałem kostkę skręconą lekko, bo źle stanąłem stumpką przy schodzeniu ze schodów. I to tyle. Większość ludzi coś tam miała złamane, a ja nigdy. Tak mało dynamiczny jestem.
#przegryw
#przegryw
czesc, mam takie pytanko, jestem posiadaczem golf 4 2.0 w gazie, pewnego razu uciekł mi cały płyn chłodniczy, winowajcą okazał się jakiś plasticzek obok czujki temperatury, czesc wymienilem auto sprawne, lecz dzisiaj stalo sie to samo... plyn caly wylecial, pod maska mokro w tym samym miescu, nie widze czy konkretnie ta sama czesc popsuta, moje pytanie zbieg okolicznosci? czy cos innego moze byc przyczyna? dodam tylko ze korek zbiornika wyrównawczego nie byl dokrecony na maxa, to jakas prognoza? czy po prostu gdy plyn sie zagotowal wzrostlo cisnienia?
@tutu09: Skoro samochód "w gazie", to może problem jest w Jerozolimie. ( ͡º ͜ʖ͡º)