Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +151
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1553
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Najbardziej boli że poszedł w świat patusów przekaz że możesz robić co chcesz, a jak ktoś się zacznie bronić to dostanie wyrok wyższy niż gwałciciele i mordercy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A sędzia oczywiście p0lka
#zalesie #wolnesady #polska #polskiedrogi #p0lka
@wezsepigulke: od naćpanych najebusów - tak
Komentarz usunięty przez moderatora
@fff112: ja go nie bronię, działał w panice i stresie, postąpił źle, przekroczył granicę obrony koniecznej.
ale K##RWA 16 lat?? To jest dopiero kpina stary.
gdzie tu ta niby sprawiedliwość wolnych sądów
@skrajnie-umiarkowany: Teraz seryjnie patola będzie rzucać się pod autobusy. U siebie w mieście już widziałem poruszenie żulików przy przystanku.
Nigdy nie zrozumiem jak można mówić, że przejechał patusów jednocześnie jakoś wyjmując jego z tej grupy xD
Nie bronił się. Walnął autobusem w typiarkę. Znajomi zaczęli walić w drzwi i krzyczęli żeby odjechał. Wyganiali go. "Wypie dalaj stąd, won do tyłu"
A on walnął w drugą i ją zamordował. Dobrze, że beknie, ale szkoda że każdy morderca nie beka. Jak Sebastianek
I 16 lat za odebranie komuś 60~ to i tak za mało.