Aktywne Wpisy
andbatros +640
Ja bierdole ale cringówa. Murzyn miał swój program z chodzeniem po miastach ze streamowaniem na żywo, zaufał Wojciechowi Goli, że ten mu pokaże jakieś fajne miejsca w Polsce, a ten zabawia się w burdel mamę i robi pokaz p0lek z cycami na wierzchu żeby je oceniał. Z ciekawego streama gdzie można było pokazać Polskę na cały świat zrobił jakiś gówniany show i pokazał, że p0lki to puszczalski towar exportowy Polski. Żałosne.
#
#
powazne pytanie - ilu macie znajomych irl?
#przegryw
#przegryw
#pcmasterrace
@XpedobearX: Moim zdaniem to ni #!$%@? się tego nie zauważy, ale ja to nie jestem proplejerem ¯\(ツ)/¯
Szukaj monitorów IPS bo TN wygląda jak gówno a z moich przygód wiem że mają tendencje do piszczenia przy wyświetlaniu niektórych
@supra107: Halo halo, w czasach 1.6 i światowego poziomu istniał już Razer i kościół myszki Microsoft IE 3.0 :) Poza tym monitor CRT ma zerowy input lag, a 4:3 nadal ludzie grają. Do tego dążą monitory LCD i OLED, by dogonić pod tym względem CRT. Wiele osób grających na CRT
@supra107: Niektórzy grają z paskami, ale i owszem, ja tego nie robię właśnie z powodu na pole widzenia. Jak nie masz do wyboru nic lepszego, to skąd wiesz, że może być lepiej? Wszyscy grają na jednym tak samo #!$%@? poziomie
Nie lepiej, tylko przyjemniej. I tym powinni przede wszystkim kierować się ludzie, aby takimi zakupami maksymalizować rozrywkę, a nie próbować tym "zwiększać swoje umiejętności". Sam wiem że jestem łamagą w
@supra107: Jak to jak zmieniałem PC oraz monitor, grając sobie w takie gierki jak apex legends i przeszedłem z 1080p 60Hz na 1440p 165Hz (stałe 165 fpsów mam w apexie) to czułem się jakbym grę widział płynniej niż prawdziwy świat xD
Skilla pewnie
3070ti w cyberpunku z RT to już za dużo na taką kartę niestety.
A jak się nie da to gra nigdzie nie ucieknie, ogram po upgrejdzie.