Aktywne Wpisy
mam_spanko +692
Bobby_Peru +305
#wroclaw #anonimowemirkowyznania #pytanie #zalesie
Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...
Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...
Kolejne #rozdajo od Gusto, plusuj posta dopóki grzecznie proszę (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
A na sklepie Gusto 'jesienna' p-p-p-p-roooomkaaaaaaaaaa! -15% na wszystkie żelasy.
Ale, ale, jako że to promka jesienna to -20% na żelki w kształcie liści (✌ ゚ ∀ ゚)☞ miętowe żelki listki, liście marihuany, pianki liście!
Pyk, promocja na żelki
Standardowe zasady:
-> obserwujecie tag #gusto
-> plusujecie posta
-> Robicie mi zielnik na pszyrkę bo zapomniałem [czas do piątku ( ͡° ʖ̯ ͡°) ]
-> W trzy osoby wygrywacie po 2 kubeczki żelków Gusto, np o takie urocze, kwaśne żelki konfidenty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heroes3 #heheszki
Chwytam się brzytwy kolego
Koło pobiera wodę z poziomu rzeki, unosi ją do góry i zrzuca z powrotem do rzeki. To nie tylko nie wytwarza żadnej energii co w budynku musiałby być jakiś silnik czymś zasilany i kręcić tym kołem by wykonywało tę (bezsensowną) pracę xd
(⌐ ͡■ ʖ̯ ͡■)
Trzeba jakoś spalić kalorie z podjadania żelków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież widzisz, że się nic nie rusza! Stoi sobie. Jak dla mnie logiczne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie tak łatwo zbiera się kwas z reaktora ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie no, nie mogę obiecać kiedy się pojawią znowu, ale wiemy, że trzeba wyprodukować 乁(⫑ᴥ⫒