Wpis z mikrobloga

Szczerze mówiąc to ta cała afera ze Stuu koło c---a mi lata, jakiś idol oskraków mnie nie obchodzi, jest winny to do paki ALE JEŚLI jest winny i tutaj cała śmietanka infu ze Zwyrolem na czele wiedziała i milczała no to zaczynamy zabawe i kończymy kariery ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wieszjo: Ja szczerze nawet nie wiem kto to jest ten Stuu ale sam fakt że ta osoba mogła manipulować każdym dzieckiem w tamtych czasach a do tego mógł mieć jakieś odchyły seksualne w stosunku do małoletnich to już w ogóle mi r---------a czachę, cancel dla takich ludzi i za kraty.
  • Odpowiedz
@wieszjo: Jakie konczenie, jedynie to skoncza sie jakies pacholki. W tym falszywym internetowym swiecie reka reke myje, jezeli do tej pory nic z tym nie zrobiono to jezeli wszystko wyjdzie to zajda nie wielkie zmiany.
  • Odpowiedz
@wieszjo: Nie p-----l. Jeden z praojców dzisiejszego jutuba, wychowawca dubieli, boxdilów, fagat i innych influencerskich szmat prawdopodobnie jest pedofilem. Wychodzi na to, że kontakty z małoletnimi nie były incydentalne a przewlekłe, być może był to element kultury i stylu bycia internetowych celebrytów, a tobie to koło c---a lata?

Jeśli doniesienia okażą się prawdą, to nie mam wątpliwości, że takie zachowania przeszły w spadku na innych. Już mówi się, że amatorami
  • Odpowiedz
a tobie to koło c---a lata?

@Pryshlyak: A co mam zrobić? Za każdym razem jak jakiś aktor, czy piosenkach okażę się pedofilem to mam iść na ulice i malować jakieś serduszka na chodnikach? Mnie w tej sprawie interesują bardziej osoby które są codziennym tematem na tagu a mogły je kryć. Uważam ze krycie kogoś jest podobnym s------------m bo ta osoby w tym czasie moze krzywdzić inne osoby.
  • Odpowiedz
prawdopodobnie jest pedofilem

@Pryshlyak: nie no z tego co zrozumialem to tylko ruchal sie z 13latka, jakby byl pedofilem to by gwalcil 5letnie dzieci na podworku

no wlasnie tak to juz jest, ruchaja sie sexolatki za suby i slawe na ytbie, za role w filmach tez
  • Odpowiedz