Wpis z mikrobloga

@szubson0403: musiałem być szybciej w biurze i nie mogłem być pod sklepem o 9:00, ale c--j mnie strzelił, bo dzwoniłem do ispot 8:57 i była jakaś tam kolejka, ale mieli j-----------o PM natural tytan dostępny. Potem obczaiłem, że w idreamie też, bo na stronie pokazywało dostępność w moim salonie - wyrwałem się z roboty, podjechałem chwile przed 10:00 i w momencie kiedy parkowałem, dostępność ze strony zniknęła, także chujnia. A
  • Odpowiedz
@fifonsz: no to powiem Ci, że ja byłem pod media expert z kilkunastoma osobami i pro ani promaxów nie było xD

także ja zamawiam sobie z elektromarketu/bezpośrednio od apple i p------e, poczekam
  • Odpowiedz
@szubson0403: Mam update, idream miał błąd na stronie, pokazywało dostępny - nie dostali ich wcale xd Media markt mi odpowiedział, że następna dostawa za 3-4 tygodnie, ale co podotykałem go to moje - był już wystawiony na eksopzycji. A w ispocie zapisałem się na listę oczekujących i po cichutku wierzę, że tam wjedzie jakaś dzika dostawa na dniach i mi się uda, a tymczasem zamówię z jakiegoś media expert z
  • Odpowiedz