Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
AIicja +2
Chcę przebranżowić się na IT, czego obecnie warto się uczyć?
Kiedyś zajmowałam się webdevelopingiem ale to było raczej amatorsko. Warto się jeszcze uczyć programowania?
Prosze o pomysły co warto obecnie, będę bardzo wdzięczna bo coraz gorzej finansowo
#komputery #informatyka #programowanie #biznes
Kiedyś zajmowałam się webdevelopingiem ale to było raczej amatorsko. Warto się jeszcze uczyć programowania?
Prosze o pomysły co warto obecnie, będę bardzo wdzięczna bo coraz gorzej finansowo
#komputery #informatyka #programowanie #biznes
Zauważyłem, że zaczynam na exile's Reach, a potem mogę kontynuować "kampanię". I teraz zastanawiam się czy ją kontynuować czy eksplorować krainy znane mi z poprzednich dodatków (ostatnio grałem na próbie WoD).
Co polecacie?
#worldofwarcraft #gry #gryonline
@robert-kuzba: to co tobie sie podoba, modern wow jest tak zbudowany ze nie wazne co wybierzesz i tak wbijesz ten maks lvl bardzo szybko, jasne sa sciezki szybsze i wolniejsze ale ma to az takie znaczenia dla kogos kto zaczyna no chyba nie
przejście Legionu da ci class hall, tam ciągnąc questy dostaniesz klasowego mounta jakieś legendarne przedmioty (teraz to raczej tylko transmogi) klasowy mount możesz odblokować dla każdego speca, 3 kampanie na przykład z tego co pamiętam xD
shadowlands nie wiem czy są w rotacji podstawowej, ale tam ci się od odblokowuja wszystkie krainy