Aktywne Wpisy
Często słyszałem, że jak ktoś nie chce mieć dzieci to po 25-26 roku życia "coś" w głowie przeskakuje i nagle chce je mieć. Czy coś ze mną jest nie tak skoro nic mi nie przeskoczyło? (oczywiście, że tak przecież mam konto na wykopie) Jak to wyglądało w waszym przypadku? Czy jest szansa, że coś mi jeszcze przeskoczy? #dzieci #zwiazki #antynatalizm
Antybuka +209
Mam dla was historię jednego gościa, który chyba wygrał zycie...
Pan Mariusz lat 46, w wieku 22 lat poślubił Grażkę z którą wpadł, więc jak to kiedyś było, od razu slub zanim zacznie brzucha widać.
Gościa znam od 20 lat, od małego pamiętam, że jego żona była straszną kobitą i zatruwała mu życie (przykład z życia, facet kupił rower 7 lat temu i go wyremontował, kosztowało to pewnie mniej niż 1000zł, ale
Pan Mariusz lat 46, w wieku 22 lat poślubił Grażkę z którą wpadł, więc jak to kiedyś było, od razu slub zanim zacznie brzucha widać.
Gościa znam od 20 lat, od małego pamiętam, że jego żona była straszną kobitą i zatruwała mu życie (przykład z życia, facet kupił rower 7 lat temu i go wyremontował, kosztowało to pewnie mniej niż 1000zł, ale
tym razem
Ale raz zawału dostałem, jak zobaczyłem mojego kota na balkonie, za drugą stroną okna (kot nie wychodzący), który siedział i wciągał kocimiętkę.
Okazało się że moje kitku ma bliźniaka w okolicy, który potrafi wskoczyć na balkon na parterze