@PODLECKIv2: Są dwie opcje: są kosmici, nie ma kosmitów. Jeśli już założymy, że kosmici istnieją i nas odwiedzają, to dlaczego uważasz tą teorię z Watykanem za wyjątkowo mało prawdopodobną?
@Eillis: usa to kraj protestancki, papież nie pomógłby amerykanom, po drugie nie wieżę w jakąkolwiek katastrofę ufo. zawsze na miejscu katastrofy lotniczej pierwsi są zwykli ludzie, a w tych historiach jest wojsko i momentalnie zabezpiecza teren. zresztą jak może się pojazd antygrawitacyjny rozbić. zbyt wiele jest zdarzeń bardzo mało prawdopodobnych żeby ta historia była prawdziwa.
@PODLECKIv2: Oczywiście, że by pomógł. To tylko kwestia ceny. Mogli się różnie dogadać.
Nie wiem, czy nawiązujesz do jakichś konkretnych historii, ale ogólnie to przy rozbitych spodkach czasem pierwsze jest wojsko, a czasem miejscowi ludzie. Tylko ostatecznie rezultat jest taki sam, w obu przypadkach.
Ja tam się nie znam na tym, jak działają spodki, ani kim są ich operatorzy, więc nie oceniam, czy się mogą rozbijać, czy nie.
Wiecie że Watykan pomógł zdobyć ufo Amerykanom. Serio sam Grusch przecież tak powiedział...
#whistleblowerno1
Jeśli już założymy, że kosmici istnieją i nas odwiedzają,
to dlaczego uważasz tą teorię z Watykanem za wyjątkowo mało prawdopodobną?
Nie wiem, czy nawiązujesz do jakichś konkretnych historii, ale ogólnie to przy rozbitych spodkach czasem pierwsze jest wojsko, a czasem miejscowi ludzie. Tylko ostatecznie rezultat jest taki sam, w obu przypadkach.
Ja tam się nie znam na tym, jak działają spodki, ani kim są ich operatorzy, więc nie oceniam, czy się mogą rozbijać, czy nie.