Wpis z mikrobloga

Dobra #!$%@?, dosyć, słuchajta mircy.
Dlaczego w tej #!$%@? polszej kuchni każdy #!$%@? sos/zupa musi być zabielana śmietaną albo co gorsza jogurtem?
DO #!$%@? NĘDZY DLACZEGO?
Ta #!$%@? krowia sperma niszczy smak czegokolwiek dotknie.
Mizeria - ok, tutaj smaku i tak nie ma więc co mi szkodzi.
Ogórkowa - stąpasz po #!$%@? cienkim lodzie ale ostatecznie może być.
Sos pomidorowy - no ty #!$%@? #!$%@?.

Właśnie jem gołąbki, niby coś czerwonego jest ale to nie ma w ogóle smaku. Ani pomidora, ani śmietany, równie dobrze mogłoby tego nie być.

#!$%@? obiad i już dzień #!$%@?. #!$%@? mi w dupę i na imię.

#gownowpis #rant #kuchnia
  • 6
  • Odpowiedz
@Adrian47: trzymał się gołąbka bo był zagęsczony smietaną pewnie smietana popsula proporcje i koncentratu/przecieru za mało, dodac i bedzie git
  • Odpowiedz