Aktywne Wpisy
Kordem +87
Siostra poleciała do matki narzekać, że ja mam mieszkanie. Matka dzwoniła potem do mnie ze słowami, że będzie zrywanie umowy dożywocia z siostrą, bo się pokłóciły i dom też będzie na mnie. Teraz dowiedziałem się też, że matka jej ciągle pożyczała bardzo duże sumy pieniędzy i w ciągu 3 lat pożyczyła równowartość tego mieszkania co je mam.
A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej
A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej
Rad-X +5
zaczyna się na "Ż" i rządzi światem
nowy jestem, przeleciałem tak z grubsza tag i co się pierwsze rzuca w oczy to ogromny ból dupska połączony z palącym pieczeniem otworu odbytniczego biedoty Polskiej, dobrego dnia wszystkim
a i sporo tu zwyczajnie głupich ludzi szczególnie w dziedzinie motoryzacyjnej
@Janekkox: czyli jest dokładnie tak jak myślałem, jak znam życie to połowa z was ma bogatych starych tyle, że wam się w życiu nie udało i stąd ten ogromny ból dupny plus d---------a do każdego szczegółu, bo wiadomo sprzed laptopa z harnasiem w dłoni wie się lepiej.
Podoba mi się, zostanę tu na dłużej
@Janekkox: no to mogę się założyć o mój dom, że gdybyśmy nagrywali Twoje życie czy moje to tematów do ciśnięcia beki nie było by mniej, wiesz przed laptopem po fakcie z harnasiem w dłoni to każdy wie lepiej, przed faktem to już mniej wie dobrze
Pozatym jakbyś chcial wiedzieć nawet ja do niego sie nie porównuje bo solo sam całą Europę zwiedziłem bez niczyjej pomocy ciężko zapracowałem żeby to zrealizować i w dodatku nie pije alkoholu i nie palę normiku;)
Co do niebezpiecznych sytuacji, Dzieci biegały w samopas przy przyczepie , nie na parkingu, tylko na zjeździe z autostrady, brał wodę z cmentarza, bez wiedzy czy jest zdatna do picia . Przyczepa popsuła dwie lawety, nic z tym nie zrobił, dopóki nie uszkodził się volkswagen, pomyśl, co by było gdyby doszło do
@Kacpi03: a to nie jechałeś nigdy do Chorwacji maluchem ze starym w pięć osób nigdy?
Selekcja. Jak przeżyją to dobrze jak nie to też nic się nie stanie, do zapomnienia. Nazbyt byście chcieli ingerować w czyjeś życie tyle, że mocy wam brak i rodzi się frustracja
A to jak wychowuje dzieci to jego sprawa, może są troche rozpuszczone ale napewno nie będą "głupsze" od innych.