Wpis z mikrobloga

w pierwszej na Bosaka, w drugiej na Dude ( ͡ ͜ʖ ͡)

@202492: Gdyby wygrał Trzaskowski z PO, to nie byłoby żadnej afery wizowej, bo po prostu otwarcie by wszystkich ściągali zewsząd i być może już dziś byłyby w polskich miastach dzielnice-getta, do których nie można się zapuszczać nawet w biały dzień. Tak jest w największych miastach postępowej Europy, więc musimy do tego dążyć wg
  • Odpowiedz
@mocarny_knur: @Wink w banieczce internetowej w której wtedy przebywałem ludzie uważali że lepszy Duda która da pieniądze niż Trzaskowski który jest ha tfu LIBKIEM tam nie była potrzebna propaganda pisu
  • Odpowiedz
Buahahaha i jak tam fajnokonfiarze? Nie szczekacie nic o lewakach, bo wyszło na to, że partia którą po cichu wspieraliscie żeby "LEWAGIIII miały ból d--y" sprowadziła wam 400x więcej uchodźców niż zła UE chciała nam przydzielić? Hahahaha, wy to zawsze mieliście łeb do interesów, co nie? XDDDD
  • Odpowiedz
@Meserole: a wez k---a nic nie mow, moglismy miec powiew normalnosci ale nie. Polacy to k---a glupi narod, w-----a mnie to bo bylem na emigracji i wiem ze tak naprawde nigdzie nie bede szczesliwy tak jak w polszy z rodzina i znajomymi i boli mnie to ze przez te p--------a polska ciemnote tylu wspanialych ludzi musi cierpiec
  • Odpowiedz