Aktywne Wpisy
Typ0wa_Karyna +187
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
RapidHere +195
O matko,ekran z odświeżanien 60 Hz 2023 rok w telefonie za 800 euro XDDD to już nawet nie jest plucie tylko dożylna dawka braku szacunku #apple
Gdzie zawodnicy z Argentyny wypowiadali się, że Polacy ich prosili by im więcej nie strzelali, gdzie Tagliafico na swoim streamie ciśnie bekę, że jakiś "Polak prosił, żebyśmy nie atakowali" to jest ten mityczny awans? Gdzie Argentyńczycy dosłownie zdeptani naszą reprezentacje i widać, że odpuścili sobie jak już mieli pewny wynik(jak ktoś nie wierzy to proszę sobie obejrzeć powtórkę tego meczu) bo wyjście Polski z drugiego miejsca to dla nich spoko wynik bo się nie lubią z Meksykiem.
Miejcie chociaż odrobinę godności i przestańcie powielać mit, że ten awans przez agenta 711 to wielki sukces reprezentacji Polski.
#mecz #reprezentacja #pilkanozna
@NanuszJowak91 To Michniewicz #!$%@?ł za nich na boisku czy może ich szprycował?
Skąd taki spadek formy? Co SELEKCJONER (nie trener bo on nie trenuje tylko wybiera) zrobił że zapomnieli jak się gra?
Ale spokojnie, przyjdzie nowy trener, a za rok go #!$%@?. Potem przyjdzie nastepny i znów.
A nasze orly z ekstraklasy
Ja nie wymagam wygrywania z Francją, Argentyną (Arabią wiadome że tak) tylko przyjemności z oglądania meczu (za Michniewicza wcale