Wpis z mikrobloga

• 1
@ms92 Pilnuj ich tam, o moich wnioskach banki "zapomniały" i po półtora miesiąca w końcu się przyznali i cały proces na nowo ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
To jest k---a jakaś farsa... Wnioski złożone 3.07 a ja wczoraj z PKO dostałem smsa, że dużo wniosków i trzeba czekać dłużej niż zwykle.... Tępe chuje.
  • Odpowiedz
@tuschescu jaki wariant? Z ubezpieczeniem na życie? I czemu nie Pekao? Bo się zastanawiam nad Pekao a pko z ubezpieczenie ale podobno można bez żadnych kar zrezygnować z ubezpieczenia po roku i się wtedy robi najlepsza oferta
  • Odpowiedz
@GOHAN ja nie wiem czy ta moja doradczyni im płaci łapówki czy co ale w Olsztynie zapieprzają z tymi moimi wnioskami choć kredyt ponad pół miliona i i tak idzie do centrali. U mnie po tygodniu od złożenia wniosku już rzeczoznawca był. A czytam na forach że wiele ludzi ma tak jak ty 2 mc i cisza.
  • Odpowiedz
@schreder: Nie wiem od czego to zależy, ale u mnie 500k, JDG, ryczałt, Warszawa, pierwotny w trakcie budowy - to może mieć jakieś tam znaczenie.
  • Odpowiedz
@GOHAN no chyba pierwotny dłużej im się sprawdza. Bo to ma pewno w budowie nadal to ciężej sprawdzić. Ja na wtórnym więc idzie raz dwa i po temacie
  • Odpowiedz
@schreder

ale podobno można bez żadnych kar zrezygnować z ubezpieczenia po roku

Można zrezygnować nawet w pierwszym miesiącu i zwracają Ci za te 11 miesięcy ( ͡° ͜ʖ ͡°) poczytaj OWU na stronie PKO
  • Odpowiedz