Aktywne Wpisy
youknowthisxd +147
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kuce: "on jest z ruchu narodowego, a Mentzen mówi o likwidacji zakazu handlu".
To ciekawe jak w takim razie zagłosuje Urbaniak i reszta ugrupowania, skoro ruch narodowy wiedzie teraz prym w konfie i zmarginalizował skrzydło "wolnościowe" XD
#neuropa #bekazprawakow #gospodarka #zakazhandlu #bekazkonfederacji #polityka #polska #konfederacja
Miałem to na zajęciach z historii nowożytnej i przypomniałem sobie że podobną taktykę do Konfederacji miały organizacje nazistowskie do wczesnych lat 90tych w zachodniej europie, nie było tak że była jedna organizacja tylko było ich za każdym razem kilka a nawet czasami kilkanaście, nazwą odznaczali się w celach reklamowych, gdy przychodził pan rząd by ich ukrócić to nie mógł przecież zakazać X ponieważ ona nic szczególnego
@officer_K: officer_K ma czelność wyzywać ludzi od sekciarzy xD nawet ten wpis to zbiegowisko ludzi, którzy całe swoje życie poświęcili walce z konfederacją xD splunąć na was to za mało
@saakaszi: Ładnie wam mózgi PiS i PO sprali jeśli myślicie, że każdy poseł z partii koniecznie musi głosować tak jak lider.
To tak jakbyś głosował na partie razem i do Sejmu dostal się ktoś kto chce aborcji zakazywac
@saakaszi: tymczasem sygnatariusze konfederacji gietrzwałdziej:
Sławomir Mentzen
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: czyli część konfederatów ma poglądy pisowskie, część platformianskie, część lewicowe a część faszystowskie. To co ich łączy? Parcie na posady?
Jedynie fanatyzm religijny, nienawiść do LGBT, zachodu, Unii Europejskiej, sympatyzowanie z Rosją, Białorusią i Węgrami, do tego populizm i fałsz.
Dla faszystów same zalety xD
różne Konfederacje som, wybierz sobie xD
@Nieszkodnik: Są w jednej partii.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: ale generalnie partia ma jakiś program, z którym powinni identyfikować się jej członkowie, nieprawdaż? A co łączy konfederatów, którzy mają poglądy pisowskie, z tymi od poglądów platformianskich, lewicowych czy faszystowskich?