Wpis z mikrobloga

Adrianna dzisiaj wariuje na temat naszego zwiazku, gada o poznaniu rodziców i jakies zdjecia pierścionków mi wysyla ;/

@drogba90: Kiedy chciałeś tylko bziknąć, a laska chce już ślub xD

A jak powiesz, ze nie to nici z bzikania, ciągły foch i narzekanie - no to w##bałeś sie na mine anon. Teraz musisz kupić jakiś wypasiony pierścionek i zaprezentować go rodzinie wraz z Adrianną u boku.
@drogba90 Ale przecież to nie z jej starymi będziesz mieszkał.

Takie mezalianse są możliwe zazwyczaj jedynie w kierunku mężczyzna - kobieta, a nie odwrotnie.

Jestes wygrywem Oski, nie wkurzaj dobrych chłopaków...
boje się tego

Jej starzy są w #!$%@? dziani, tak naprawde w chuuj. Kilka domow, kilkanaście mieszkań, dwie firmy

Ja kołchoznik, brzydki, zniszczony życiem

Nie pasuje do jej rodziny

Ehhhhhh to skomplikowane wszystko

@drogba90: Lepiej niż wygrana w lotto.

Po roku i tak dość szybko. Klamka zapadła, teraz nie da ci spokoju.
@bulbulator90 no wlasnie rozmawialem z, nią doslownie trzy minuty temu i mówiła, że skoro się boję, że jej rodzice mnie nie zaakceptują ze wzgledu na brak wykształcenia i prace to mam to ZMIENIĆ.... Więc over w #!$%@? dla chlopa a nie wygryw. Jasne, nagle pstrykne palcem i w wieku 33 lat będę magistrem prawa. No ludzie kochani smiechu warte to wszystko
@drogba90 Zasadnicze pytanie: Czy ona Ciebie akceptuje? Jako robotnika kołchozowego? To jest kluczowe.

Skoro dalej jest z Tobą i naciska na związek to chyba tak. Przecież taka korpo Julka bez problemu mogłaby sobie ogarnąć Fabiana tabelkarza excel owego co ładnie będzie wyglądał na obrazku z jej rodzicami...

Widocznie masz dużego naganiacza i dobrze czyścisz jej komin ( ͡º ͜ʖ͡º)
@bulbulator90 ja nie wiem wlasciwie o co tu chodzi. Chyba nie akceptuje wlasnie bo tez ciągle gada, że mam pracę zmienic i jakies wyksztalcenie zdobyc. Więc chyba jednak mnie nie akceptuje takiego