Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +20
#przegryw #przegrywpo30tce #pieklomezczyzn #takaprawda #wojna
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w

wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma

Ja dla Olci moglbyn klęknąć, no ale cóż....
@drogba90: Kiedy chciałeś tylko bziknąć, a laska chce już ślub xD
A jak powiesz, ze nie to nici z bzikania, ciągły foch i narzekanie - no to w##bałeś sie na mine anon. Teraz musisz kupić jakiś wypasiony pierścionek i zaprezentować go rodzinie wraz z Adrianną u boku.
Jej starzy są w #!$%@? dziani, tak naprawde w chuuj. Kilka domow, kilkanaście mieszkań, dwie firmy
Ja kołchoznik, brzydki, zniszczony życiem
Nie pasuje do jej rodziny
Ehhhhhh to skomplikowane wszystko
Takie mezalianse są możliwe zazwyczaj jedynie w kierunku mężczyzna - kobieta, a nie odwrotnie.
Jestes wygrywem Oski, nie wkurzaj dobrych chłopaków...
@drogba90: Lepiej niż wygrana w lotto.
Po roku i tak dość szybko. Klamka zapadła, teraz nie da ci spokoju.
Skoro dalej jest z Tobą i naciska na związek to chyba tak. Przecież taka korpo Julka bez problemu mogłaby sobie ogarnąć Fabiana tabelkarza excel owego co ładnie będzie wyglądał na obrazku z jej rodzicami...
Widocznie masz dużego naganiacza i dobrze czyścisz jej komin ( ͡º ͜ʖ͡º)