@amarantowy: ejj właśnie. Przed oblokiem było trzeba zrobić sobie badanie poziomu teścia i jak wynik był by niski to iść do lekarza. Może byś dostał TRT :P Choć nie wiem jak to jest w polsce z tymi sprawami, wiem że w usa lub anglii przechodzi taki numer. Z naszym lekarskim betonem pewnie by nie przeszło.
@churagan: Nie robilem testow tescia, splukalem sie totalnie jesli chodzi o ph + odblok + oslonki. zreszta i tak podejrzewam, ze byl w normie bo i masa rosla bez niczego i nie mialem nigdy z seksem problemu, nawet 3x w ciągu nocy.
czytalem o selerze teraz, jade zaraz kupic i w-------e 1 kilo (podnosi potencje:D)
@amarantowy: Trochę p---a chłopie. Masz 46 w łapie, a bawisz się w największe ścierwo jakim jest PH, od którego nawet największe sterydowe świnie, które wyjadły taczkę koksu stronią daleko. Jeszcze szkoda Ci na badania, i w-------ś osłonki, bo tak jest lepiej, no kabaret.
@JonSnowWillDie: Oslonki w-------m bo przy takim cyklu gdzie jest mono PH nie jest to potrzebne. od duzej ilosci oslonek pojawily sie problemy z watraba i nerkami.
@JonSnowWillDie: Wczoraj mi dygnal i było spoko, sporo boostera biore, organizm wraca do normy. O dalszym PH pomysle, chyba odpuszcze bo obiecalem dziewczynie ze nie wezme tego. (nic nie mowilem o soku;])
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
KOMU PO PROHORMONACH DZISIAJ NIE DYGNAL PODCZAS PIERWSZEGO RAZU Z NOWA DZIEWCZYNA?
No mi.
Mam k---a za swoje (ale co masy zrobilem to moje :])
Zaczalem sie odblokowywac dopiero 3 dni temu wiec nie dziala to jeszcze tak jak powinno. Zażenowanie 500%.
czytalem o selerze teraz, jade zaraz kupic i w-------e 1 kilo (podnosi potencje:D)
@szymekk: :(
Daa + jakiś booster teścia, dużo vit C i b6 (przynajmniej 400 ed) , cynk i możesz jeszcze kurkumę wrzucić. Powinno pomóc.
Lepiej nie rób kolejnego cyklu na tym ścierwie, tylko zapodaj normalny sok. później będzie puacz o nową wątrobę.