Mam konto w Alior Banku, jestem nawet zadowolony, ale mam kredyt hipoteczny w mBanku i tak sobie myślę, żeby przejść w całości do mBanku, żeby mieć wszystko w jednym miejscu. Poza tym hipotecznym nie interesują mnie raczej kredyty, bardziej ogólna jakość usług, jakość aplikacji, dużo też robię zakupów w różnych walutach, jeżdżę po świecie. Będę żałował, czy mBank spoko oprócz tego, że czasem naliczą Ci dwie bańki długu znienacka? ( ͡°͜ʖ͡°)
@unintelligible pomijając te dwie banki na minusie to ja mam konto mBank intensive i jestem całkiem zadowolony, żadnych ukrytych opłat, no i pytanie, czy podróżujesz. Jeżeli tak, to ta visa robi niezła robotę. W overallu niektóre rzeczy mnie denerwują (typu tylko jeden przelew z konta oszczędnościowego w miesiącu za darmo, każdy kolejny 9zl), niektóre są na plus - wspomniana karta bezspreadowa czy kantor walut (używam revoluta ale fajnie mieć w podróży
#mbank #aliorbank #kontobankowe #banki
@unintelligible: nie miej wszystkiego w jednym miejscu. jakas awaria i drugi bank zwykle dziala i mozna dalej placic