Wpis z mikrobloga

Łucja sama sobie dołki kopie, zamiast przekonywac do siebie Rovha i na nim sie skupic to lata po innych robic alternwtywy i robi sie szajs.
Moze nie jest go pewna ale i tak wyglada to trpche choro co robi.. ale z hipokryzji Kori i Alicji to az nie moge. Kornelia jest z Nowym, robi nadzieje Patrykowi a za plecami spiskuje z Rochem, ze ona z nim by chciala... Alicja jest z Michalem ale tez mydli mu oczy a lata za Rochem. Laski graja dokladnie tak samo jak Lucja ale oczywiscie sa podwojne standardy.

#hotelparadise
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 22
@corryand: gdzie te alternatywy? Zagadała o to Patryka na zasadzie gdybania i to dosłownie w momencie, gdy Kornelia wyznawała swoje zainteresowanie Rochowi. Do nikogo innego nie latała (chyba, że masz na myśli zapowiedź kolejnego odcinka, ale nie oceniam tego dopóki nie zobaczę całego). A poza tym czemu ona ma przekonywać do siebie Rocha? Co to jegomość, że trzeba błagać o uznanie i aprobatę? I nie wiem gdzie tu widzisz podobną
  • Odpowiedz
@corryand: Ona jest bardzo niezręczna w tych grach, ale gdyby nie łatka intrygantki, przyczepiona jej przez grupę, te rozmowy byłyby odbierane całkiem neutralnie. Wszyscy mieszkańcy są tak nakręceni na grę, że każde jej słowo i każdy ruch nadinterpretują i wychodzi jak wychodzi.
  • Odpowiedz
@corryand @isla dokladnie. Mozliwe ze to wyrwane z kontekstu, i calosc wypowiedzi moze brzmiec tak: „ale doslownie ci powiedziala mozesz podejsc do mnie a ja cie wybiore?” Albo cos w ten deseń
  • Odpowiedz