Aktywne Wpisy

Graner +18

Reretos +6
W tym momencie bramkarz Betisu trafia Viniciusa swoim prawym kolanem w stopę. Po tym noga zmienia trajektorię, leci w dół i wraz z nią całe ciało i doprowadza do upadku. Karny w 100% słuszny.
https://streamable.com/xpgvnn
#mecz #realmadryt
https://streamable.com/xpgvnn
#mecz #realmadryt
źródło: swappy-20240901_233400
Pobierz

#ukraina #rosja #wojna
źródło: dffmmfdmfdmfmfdmf
PobierzRozumiem, że wyjaśniasz onuca, bo pewnie pododawal cię jak i wszystkich na CL? xD
A kacap modelowy - bojom siem nas, bo mamy taaaakie rakiety.
@robertkk: Ukraina się boi, ponieważ przy każdym starcie mig-31 ogłaszany jest alarm rakietowy xD. Tak więc nie wiem o co to zesranko.
@robertkk: WOW aleś mądry. Ale widocznie czytasz słabo. Wyraźnie napisałem, że PRZY KAŻDYM STARCIE (a nie tylko przy ataku) Mig-31 ogłaszany jest alarm na Ukrainie. Ponieważ mogą przenosić właśnie kinżały przy których nie ma czasu na ogłaszanie alarmu. Teraz do nosicieli kinżałów dołączają masowo użytkowane b------e Su-34. Chyba nawet bayzedman by zrozumiał z czym to się wiąże. Wcześniej Ukraina musiała uważać na b------e strategiczne
źródło: Przechwytywaniexd
Pobierz@robertkk: Ale po co ty robisz takie fikołki i włączasz USA do tematu rozmowy. Cały mój wpis dotyczył tylko i wyłącznie Ukrainy a ty robisz fikołki i próbujesz mnie obrażać tylko dlatego, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
@robertkk: Jak wyżej, przestań robić fikołki bo temat nie dotyczy USA.
@robertkk: Ale po co znowu robisz fikołka. Czy ja coś pisałem o skuteczności kindżała? Napisałem tylko że przy każdym locie Mig-31(konkretnie
@robertkk: No niech będzie że nie ma. To teraz odpowiedz mi na proste pytanie TAK albo NIE.
Ukraina przy każdym wylocie samolotu Mig-31k (z powodu możliwości przenoszenia Kindżała) ogłasza alarm rakietowy nad całym terytorium. Czekam na odpowiedź albo kolejnego fikołka.
@robertkk: Czyli ty poważnie nie zrozumiałeś mojego wpisu xD. Boże już nie wiem, jak prościej to wyjaśnić. Przy każdym wykryciu startu samolotu Mig-31 na Ukrainie ogłaszany jest alarm rakietowy. Cała masa przedsiębiorstw wstrzymuje pracę. Teraz to samo będzie trzeba robić przy wykryciu SU-34, ponieważ może on przenosić ten sam pocisk który jest powodem alarmu. I tego dotyczył mój wpis. Nie wiem czy już rozumiesz że
Przy każdym starcie... Bearneta jest ogłaszany alarm.
Jak do tej pory tylko specjalnie przebudowane MiGi-31 przenoszą kindybały, nie można przebudować wszystkich, bo przebudowane przenoszą TYLKO kindybały.
Su-34
Są, są. Bloki z mieszkańcami, infrastruktura socjalna całych osiedli, bo z wojskowymi to tak krucho xD