Aktywne Wpisy
WonszWykopowy +160
Pytanie do wyznawców ##!$%@?.
Co Wam się podoba w tym gównie które mamy za oknem? Że po 15 minutach wyjścia na dwór boli głowa i się leje z człowieka?
Że jest susza? Że zdychają rośliny? Że nie da się wyjść na spacer, zrobić czegokolwiek na zewnątrz?
A może "jest w pyte" bo po prostu nawet nie wychodzicie na dwór?
##!$%@? ##!$%@?
Co Wam się podoba w tym gównie które mamy za oknem? Że po 15 minutach wyjścia na dwór boli głowa i się leje z człowieka?
Że jest susza? Że zdychają rośliny? Że nie da się wyjść na spacer, zrobić czegokolwiek na zewnątrz?
A może "jest w pyte" bo po prostu nawet nie wychodzicie na dwór?
##!$%@? ##!$%@?
Tasde +131
Że jakieś tfu lewaki będą żebrać o pieniądze na kampanię wyborczą to bym zrozumiał, ale tutaj nasi mistrzowie biznesu, królowe ekonomii z bogiem gospodarki Mentzenem płaczą bo chlip chlip mają małą subwencję i ludzie pomocy.
To jest ta odpowiedzialność za własne czyny, chcącemu nie dzieje się krzywda xD
Może gdyby nie #!$%@? 400 tysięcy na konwencje ze stycznia o której nikt nie słyszał. Konwencja w czerwcu była z ogromną pompą, znacznie ponad
To jest ta odpowiedzialność za własne czyny, chcącemu nie dzieje się krzywda xD
Może gdyby nie #!$%@? 400 tysięcy na konwencje ze stycznia o której nikt nie słyszał. Konwencja w czerwcu była z ogromną pompą, znacznie ponad
Piszcie sobie co chcecie - ale prawda jest taka, że jak ktoś nie próbuje - nawet potem się ośmieszając - nie osiąga nic. Łatwo wam kogoś oceniać, nie robiąc nic, zamulając całymi dniami przed kompem, z mame w pokoju obok goniącą do sprzątania, bez żadnych zainteresowań i pasji (oprócz oczywiście hejtu w internecie)
Ja bardzo się cieszę że mnie krytykujecie, tylko żeby ta krytyka była konstruktywna (i w połowie przypadków jest, za co dziękuję) - ale wiadomości prywatne w stylu "ty #!$%@? złamany lamusie #!$%@?, obraziłeś króla, znajdę cię itd" świadczą tylko o poziomie intelektualnym tych osób zapatrzonych w swojego boga.
Ja sam doskonale wiem, że ta cała rozmowa z nim nie wyszła jak powinna (a tak naprawdę w ogóle nie wyszła).
Dzięki.
[ #wywiadzkrulem #korwin #krul #wykopfm #mirkofm ]
dej ktoś jaką grę na #steam ;_;
http://www.wykop.pl/wpis/7256022/dlaczego-tede-#!$%@?-jest/
http://www.wykop.pl/wpis/7205762/dej-ktos-jaka-gre-na-steam--/
ROZUMIEM
Wystarczy poczytać trochę twoich wpisów na mirko, żeby zobaczyć jaki ty poziom prezentujesz...
Stawiam taktyka
BK W HOOY XD
usuń konto
to myślę, że Ty nie masz się czego wstydzić. Dopasowałeś się do poziomu
Po co tak obrażasz ludzi? Takie masz zdanie o każdym kto Cię skrytykował? Nie poprawia to Twojego wizerunku.
@fotexxx: Tylko, że najgłośniej krytykują tę audycję ludzie, którzy nie popierają Korwina.
silent_digger 1 tydz. temu zgłoś | ulubiony | #
Jak donoszą amerykańscy naukowcy, 9 na 10 facetów w rurkach zapinając rozporek przycina sobie wargi sromowe
Sam oceniasz innych ludzi, widziałem jeszcze pare podobnych wpisów, a teraz napisałeś post o tym jaki to hejting jest be.
Po za to tym co mnie obchodzi że próbowałeś, pokazaliście 0 profesjonalizmu, nie wiem czy mogę mieć w twoich oczach jakiekolwiek kompetencje do dawania rad,
@Remo_Williams: (#) nie, takie zdanie mam o ludziach, którzy zaprezentowali swój poziom w prywatnych wiadomościach do mnie.
Najpierw należałoby podjąć próbę przygotowania się a nie "pełen spontan" skoro nigdy wcześniej się czegoś tekiego nie robiło. Jak tak się zabierasz do sprawy to już lepiej nic nie robić
@silent_digger: Szukaj sobie, jeżeli nie szkoda ci czasu... Po prostu rozśmieszyła mnie twoja hipokryzja - narzekasz na poziom mirków, a sam publikujesz wpisy na poziomie 10-latka. Wczoraj przewinęło się dużo żałosnych wpisów o wywiadzie, ale były też perełki, z których można się było pośmiać. To naturalna kolej rzeczy - jak ktoś
Jacy Korwiniści to taka opozycja :)
Wg mnie nie ma co jechać po wykopfm. Spróbowali i nie wyszło tak jak powinno.To jest radio nie komercyjne i wiele się jeszcze muszą nauczyć.
Napisałem to już wcześniej ,ale napisze raz jeszcze:
W telewizji komercyjnej i w komercyjnych radiach tez trafiają się nieudane audycje i #!$%@? prezenterzy. Różnica polega na tym ,że tamci pseudo fachowcy z mediów komercyjnych
@silent_digger: prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Ty się lepiej nie zapędzaj w tych swoich komentarzach.
@Thanathos: (#) racja. Ja się nie boję :)
@Liquid_Snake: (#) to radio amatorskie.