Aktywne Wpisy
Do którego roku chcielibyście wrócić?
vladi_putin +1
Historia pamięta już ofensywy mające odmienić losy wojny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
" Ofensywa w Ardenach, bitwa o Ardeny, w historiografii anglosaskiej znana także jako bitwa o wybrzuszenie (ang. Battle of the Bulge[a]) – bitwa stoczona w Ardenach na przełomie 1944 i 1945 roku. Była ostatnią dużą operacją ofensywną wojsk niemieckich na froncie zachodnim podczas II wojny światowej.
(...)
Miało to zmusić aliantów zachodnich do wynegocjowania pokoju
" Ofensywa w Ardenach, bitwa o Ardeny, w historiografii anglosaskiej znana także jako bitwa o wybrzuszenie (ang. Battle of the Bulge[a]) – bitwa stoczona w Ardenach na przełomie 1944 i 1945 roku. Była ostatnią dużą operacją ofensywną wojsk niemieckich na froncie zachodnim podczas II wojny światowej.
(...)
Miało to zmusić aliantów zachodnich do wynegocjowania pokoju
Mam w rodzinie kogoś kto cierpi na chroniczną bezsenność i wybudzanie się po godzinie. Przez lata przerobieni różni lekarze, mnóstwo leków i nic nie pomaga.
Wyczytałem że można spróbować z medyczną marihuaną, na stronach widzę że firmy które się tym zajmują sugerują wypełnić formularz i kontaktuje się lekarz który ogarnia receptę.
Jak to wygląda w praktyce pytanie czy polecacie jakieś konkretne miejsce z którym warto podjąć współpracę?
Chciałbym żeby był zachowany jakiś standard lekarski i rzeczywiście wy badanie i dobranie odpowiedniej dawki dla kogoś kto nigdy nie miał z tym do czynienia.
Z góry dzięki
#medycznamarihuana #marihuana #zdrowie #medycyna
@drakan8 Mi tam każda na spanie pomaga :)