Aktywne Wpisy
McBreed +77
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Vermeerrr +14
Nie wiem czy dalej opłaca mi się żyć, 25 lat na karku, lekkie upośledzenie umysłowe, bardzo sztywne myślenie, w ogóle nie elastyczne. Po prostu nie umiem w życiu, nie umiem funkcjonować w spoleczenstwie. Nie chcę mi się żyć, nie wiem jak ja do tej pory egzystuje, ale jestem kompletnie nie samodzielna, pracuje za granicą i daje radę, ale wszystko mam załatwione przez firmę. Jestem do niczego, jestem porażka. Tacy ludzie jak ja
#bekazlewactwa #bekazlewicy #konfederacja #4konserwy #lewica #polityka
dla porównania radny sejmiku
Wiadomo jaka nacja lubuje się w takich prawniczych szczegółach, więc nie zdziwiłbym się jakby na początku III RP specjalnie tak skonstruowali przysięgę posła i senatora.
@gorzki99: nie ma, tam jest wyraźnie mowa o Polsce.
No dobra, możesz złośliwie udawać że ta złośliwa pyskówka Żukowskiej to nie był żart. Punkt dla ciebie.
To ja teraz przypominam że Mentzen powiedział że chce Polki bez gejów, Żydów i UE.
Makao i po makale. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FuckYouTony Klasyczny korporacjonizm, wolny rynek wywrócony do góry nogami. Dla lewaka tak właśnie wygląda wolny rynek, do złudzenia przypominający obozy na syberii. Masa robi za grosze, a władza nie do ruszenia, daleko za uralem.