Wpis z mikrobloga

P0lacy nie potrafią w związki.

Białorusinka która pisała ze mną na #tinder i ig jeszcze 6 miesięcy temu, bez chłopaka, zawsze dostępna przy tel. Dałem jej znać, że jest super ale ze względu na moje plany nic z tego nie będzie. Zrozumiała to :)
Od kilku miesięcy wrzuca na ig fotki/stories z typem, co raczej u polek nie miałby szans (gość z wyglądu ok, chodzi o p0lkowe wymagania z dupy). No i wczoraj ten typ się już zaręczyłxD

Ej no #!$%@? serio jak można tak szybkoxD Zaręczyć się po 3 miesiącach znajomościxDD

#bekazpodludzi #zwiazki
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Protectorx: Dosłownie każdy zrobiłby dosłownie to samo, jeśli spotkałby wartościową kobietę.

Tobie się wydaje to nierealne, bo nie znasz innych kobiet poza p0lkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak się znajduje skarb, to się go chowa, a nie łazi po mieście i wszędzie rozgłasza "paczcie jaki fajen" ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Ej no #!$%@? serio jak można tak szybkoxD Zaręczyć się po 3 miesiącach znajomościxDD

@Protectorx: Tak, można. Moja znajoma wzięła ślub z takim typem, mieszkali w akademiku w Lublinie bo tam studiowali, wprawdzie widziałem ją jakiś rok później jak siedziała z tobołkami na stacji Warszawa Wschodnia, nie wiem po co tam siedziała skoro ze wschodniej pociągi do Mińska Maz. kursują często, może zastanawiała się co powie matce bo przecież gdzie
  • Odpowiedz
Dosłownie każdy zrobiłby dosłownie to samo, jeśli spotkałby wartościową kobietę.

@Ulfric_Stormcloak: a skąd wiesz że jest wartościowa? po kilku miesiącach?
przecież "aktorka" może być w takiej roli latami, dawać ci atencję, mówić czułe słówka żebyś się dobrze poczuł, do chwili kiedy jest bezpieczna bo ma wspólnotę majątkową :)
wtedy można zrzucić maskę

a ty mówisz po 3 miesiącach wszystko już wiesz?
  • Odpowiedz
a ty mówisz po 3 miesiącach wszystko już wiesz?

@heniek_8: zaryzykuje

Przeważnie toksyczne osoby udaje mi się wykrywać po kilku spotkaniach. Najwyżej się pomyle i będę płacić alimenty i raty kredytu na dom w którym mieszka eks z nowym chłopakiem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz