Białorusinka która pisała ze mną na #tinder i ig jeszcze 6 miesięcy temu, bez chłopaka, zawsze dostępna przy tel. Dałem jej znać, że jest super ale ze względu na moje plany nic z tego nie będzie. Zrozumiała to :) Od kilku miesięcy wrzuca na ig fotki/stories z typem, co raczej u polek nie miałby szans (gość z wyglądu ok, chodzi o p0lkowe wymagania z dupy). No i wczoraj ten typ się już zaręczyłxD
Ej no #!$%@? serio jak można tak szybkoxD Zaręczyć się po 3 miesiącach znajomościxDD
@Protectorx: Można, moi dziadkowie po 3 mc sie zareczyli i byli razem 50 lat. Niektorzy ludzie maja jakis taki vibe i wiedza ze do siebie pasuja i im to wychodzi (・へ・)
Ej no #!$%@? serio jak można tak szybkoxD Zaręczyć się po 3 miesiącach znajomościxDD
@Protectorx: Tak, można. Moja znajoma wzięła ślub z takim typem, mieszkali w akademiku w Lublinie bo tam studiowali, wprawdzie widziałem ją jakiś rok później jak siedziała z tobołkami na stacji Warszawa Wschodnia, nie wiem po co tam siedziała skoro ze wschodniej pociągi do Mińska Maz. kursują często, może zastanawiała się co powie matce bo przecież gdzie
@Protectorx: mojej siostrze chłopak się oświadczył po pół roku znajomości, mówią że od razu wiedzieli, że to jest to. Obecnie 10 lat po ślubie i dwójka dzieci
Dosłownie każdy zrobiłby dosłownie to samo, jeśli spotkałby wartościową kobietę.
@Ulfric_Stormcloak: a skąd wiesz że jest wartościowa? po kilku miesiącach? przecież "aktorka" może być w takiej roli latami, dawać ci atencję, mówić czułe słówka żebyś się dobrze poczuł, do chwili kiedy jest bezpieczna bo ma wspólnotę majątkową :) wtedy można zrzucić maskę
Przeważnie toksyczne osoby udaje mi się wykrywać po kilku spotkaniach. Najwyżej się pomyle i będę płacić alimenty i raty kredytu na dom w którym mieszka eks z nowym chłopakiem ¯\(ツ)/¯
Białorusinka która pisała ze mną na #tinder i ig jeszcze 6 miesięcy temu, bez chłopaka, zawsze dostępna przy tel. Dałem jej znać, że jest super ale ze względu na moje plany nic z tego nie będzie. Zrozumiała to :)
Od kilku miesięcy wrzuca na ig fotki/stories z typem, co raczej u polek nie miałby szans (gość z wyglądu ok, chodzi o p0lkowe wymagania z dupy). No i wczoraj ten typ się już zaręczyłxD
#bekazpodludzi #zwiazki
Tobie się wydaje to nierealne, bo nie znasz innych kobiet poza p0lkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak się znajduje skarb, to się go chowa, a nie łazi po mieście i wszędzie rozgłasza "paczcie jaki fajen" ¯\(ツ)/¯
@Protectorx: Tak, można. Moja znajoma wzięła ślub z takim typem, mieszkali w akademiku w Lublinie bo tam studiowali, wprawdzie widziałem ją jakiś rok później jak siedziała z tobołkami na stacji Warszawa Wschodnia, nie wiem po co tam siedziała skoro ze wschodniej pociągi do Mińska Maz. kursują często, może zastanawiała się co powie matce bo przecież gdzie
Żaden chłop by tak nie zrobił
Mylne przekonanie że tym ją przy sobie utrzyma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ulfric_Stormcloak: a skąd wiesz że jest wartościowa? po kilku miesiącach?
przecież "aktorka" może być w takiej roli latami, dawać ci atencję, mówić czułe słówka żebyś się dobrze poczuł, do chwili kiedy jest bezpieczna bo ma wspólnotę majątkową :)
wtedy można zrzucić maskę
a ty mówisz po 3 miesiącach wszystko już wiesz?
@heniek_8: zaryzykuje
Przeważnie toksyczne osoby udaje mi się wykrywać po kilku spotkaniach. Najwyżej się pomyle i będę płacić alimenty i raty kredytu na dom w którym mieszka eks z nowym chłopakiem ¯\(ツ)/¯