Aktywne Wpisy
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Myślicie, że to już red falga z chlaniem?
- 32 lvl, staż 15 lat
- ALT 150 czyli prawie 4x ponad normę (norma to 40)
- AST, ALP, GGTP, bilirubina ponad normę ale niewiele, praktycznie na granicy
- sranie na żółto po melanżach, w tym incydent kałowy na baletach (w pełni przytomny)
- usg jamy brzusznej ok tylko stłuszczenie wątroby z obszarami hyposteatozy w okolicy loży pęcherzyka
Badania robione
Myślicie, że to już red falga z chlaniem?
- 32 lvl, staż 15 lat
- ALT 150 czyli prawie 4x ponad normę (norma to 40)
- AST, ALP, GGTP, bilirubina ponad normę ale niewiele, praktycznie na granicy
- sranie na żółto po melanżach, w tym incydent kałowy na baletach (w pełni przytomny)
- usg jamy brzusznej ok tylko stłuszczenie wątroby z obszarami hyposteatozy w okolicy loży pęcherzyka
Badania robione
haakenn +1165
O 9:30 bronie swojej pracy magisterskiej, którą napisałem na 40 lvl, dajcie parę plusów na odwagę.
#nauka
#nauka
Podajcie swoje top 5 od czego warto zacząć by poznać świat komiksu.
Marvel i DC odpada na starcie. Nie mój klimat. Lubię sci-fi, historię, fantasy, tematu społeczne.
Na tą chwilę chce przeczytać:
1. Maus
2. Sninkiel
3.fastnachspiel
4. Ekspedycja
5. Jodorowskiego seria metabrony i technokaplani
#komiks #komiksy
Póki co spodobał mi się Skorpion, świat akwilonu dorzucam, jak brakuje do darmowej wysyłki i czyta się w miarę spoko.
Patrzysz na pierwsze wydania? Bo udało mi się ostatnio kupić Funky Koval za 150zl a warte jest 250 z tego co widzę. I tak się zastanawiam czy jak już kupuje to nie celować w pierwsze wydania żeby jak najmniej na wartości traciło.
Kupuję nowe, raz wypożyczyłem w bibliotece bleee
No niestety hobby drogie a jeszcze ta moja potrzeba posiadania nówek ehh
Ja za to mam silną potrzebę takiego kopania i szukania gdzie mogę się wyżyć. Jeszcze jak widzę że ktoś ma inne komiksy to dobieram tak żeby jeszcze ugrać coś z ceny
Właśnie takie koncepty lubię. Różne warianty historii. Komiks pozwala.na ogromną swobodę pokazania tego co ma się w głowie