Aktywne Wpisy
UWAGA! NAGRODY DO WYGRANIA - DOŁĄCZ DO WYZWANIA #orlenbikechallenge
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
spirityfree +15
- ping, jak internet sprawuje się w grach multiplayer (np. cs:go), opóźnienia do serwerów z USA
- wpływ burzy/deszczu na szybkość
- zastosowanie, do czego to się w ogóle nadaje
- "ja mieszkam w centrum miasta wojewódzkiego i mam światłowód za 1/x tej ceny (...)" (xD)
postanowiłem odpowiadać na to zbiorczo - tag do czarnolistowania: #kaszubskistarlink
W CS-a dawno nie pykałem, ale przetestuję. W okolicy silne wiatry i burze są dosyć częste, więc będę informował na bieżąco.
#internet #starlink #spacex
Pozatym to, że w jednej lokalizacji powiedzmy na przykład ping jest bardzo duzy nie oznacza ze w innej tak będzie. Wiele zależy od tego jak wielu klientów na raz musi obsługiwac przelatująca satelita.
Ze Starlinka korzystam od 10 miesiecy i jestem zadowolon. W moim przypadku gadka