Aktywne Wpisy

g0blacK +326
Znalazłem fajną stronkę, gdzie można ściągnąć filmy, muzykę, albo gry i programy.
Nie będę płacił za jakieś Netflixy jak tutaj mam za darmo.
Polecam
#filmnawieczor #internet #poradnik #dobrerady #gry
Nie będę płacił za jakieś Netflixy jak tutaj mam za darmo.
Polecam
#filmnawieczor #internet #poradnik #dobrerady #gry

źródło: temp_file4259340662907211277
Pobierz
Moseva +205
Jak ktoś nie wchodzi na główną za bardzo, to warto zrobić wyjątek i wykopać to znalezisko, żeby podkręcić Małysza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jakieś mendy ukradły, skatowały na śmierć Strusia Zenka i jeszcze go zg*łcili. Grożą im za to jakieś śmieszne kary w stylu zakaz zbliżania się do osady w której przebywał ptaszek.
Warto nagłośnić, że nie ma przyzwolenia społecznego
Jakieś mendy ukradły, skatowały na śmierć Strusia Zenka i jeszcze go zg*łcili. Grożą im za to jakieś śmieszne kary w stylu zakaz zbliżania się do osady w której przebywał ptaszek.
Warto nagłośnić, że nie ma przyzwolenia społecznego

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#przegryw
co wazniejsze u baby
Komentarz usunięty przez autora
@t00b33: nie wiem czy wiesz ale zawsze jest jakieś pole negocjacji. Musiała by mieć naprawdę dużo cech, które musiałyby nadrabiać wage.
Są dalej przegrywami, więc wygląd jednak MA dla nich znaczenie. Ja napisałem, że wygląd jest pierwszą zachętą, to nie znaczy że celuję w jakieś wysokie cyferki na tych skalach cośtam/10. Naturalnie jak czuję, że dziewczyna mnie lubi i jest inteligentna to wygląd trochę traci na znaczeniu, ale nie będę