Wpis z mikrobloga

via Android
  • 1
@Elec W sumie lee to dobry przykład. Trzeba wiedzieć jak Trinket postawić, że dobrze R-ka weszła do teammejta bądź pod towera
  • Odpowiedz
@monox12: Żeby wyciągać jak największy % z możliwości postaci stawiam w ciemno na Lee Sina i Azira
Półka niżej Kalista, Riven i Singed bo mniej skomplikowane mechanicznie ale wymagają dużego ogrania i doświadczenia, a różnica między mainami a randomowymi jest kolosalna
Zresztą jak widze Singeda który nie proxuje to wiem, że tę grę gramy w 4
  • Odpowiedz
@skankhunt_42: Widać żeś młody i naiwny. Ja widziałem na własne oczy do czego RIOT jest zdolny.}

1. nerf starej evelyn - pamiętam jak w ciągu jednego patcha z ok assasyna karającego brak wizji stała się dosłownie trollpickiem bo miała tak beznadziejny DMG że nawet ADC miał wylane jak wyskoczyła i wywaliła full combo.

2. Nerf mordekaisera - w patchu w którym wyszła riven mordekaiserowi #!$%@? generowanie tarczy o połowe(!) od razu, i nagle z solidnego bullybustera karającego za zbyt nierozważną agresywną gre na lanie stał się pokarmem dla prawie każdego toplanera/midlanera nawet jak nim grał OTP, i nikt nim nie grał bo wszystko inne było bardziej
  • Odpowiedz