Wpis z mikrobloga

Sąsiad na mnie wysłał donos do administracji, bo zamykam drzwi na klatkę schodową jak jest 30+ stopni na zewnątrz, żeby ciepło nie wlatywało do środka xD

Wujek z urzędu do mnie zadzwonił i się spytał czy kogoś pobiłem xDDDD

#zalesie #patologiazewsi #sasiedzi
  • 16
  • Odpowiedz
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@malinq: kiedyś miałem klienta ,który pojechał na urlop na 2 tygodnie i wyłączył grzanie ,prąd wszystko.Zima.Bo oszczędzi.Jak wrócił to tydzień w kurtce po chałupie chodził.UK i koleś programista IT.
  • Odpowiedz
@malinq: też to przechodziłem, na klatce był zawsze przyjemny chłodek, u mnie w mieszkaniu też, bo otwierałem okna na full w nocy i zamykałem w dzień. Somsiedzi robili na odwrót i jeszcze otwierali klatkę rano, przez co robiło się na niej gorąco i jeszcze narzekali na upał
  • Odpowiedz
@szybki-bill1
@malinq:
Też mam walkę z jakimś przychlastem, co regularnie latem uchyla w dzień okno na korytarzu obok mojego mieszkania. To jedyne okno na długim korytarzu, więc latem tylko przez nie bezpośrednio coś się nagrzewa, tak to korytarz jest ciemny i jest fajny chłód. To nie, mogę zamknąć idąc na zakupy, to jak wracam już otwarte. Chyba jakąś kamerkę zamontuję, żeby wiedzieć, który to taki mądry xD
  • Odpowiedz
  • 12
Też mam walkę z jakimś przychlastem

@SKYFander: ja jak zamknę i jestem w drodze na piętro to słyszę już jak sąsiad drzwi na parterze otwiera. To mu powiedziałem, że jak go przerasta fizyka z pierwszej gimnazjum to będziemy tak latać i otwierać i zamykać na zmianę. Chyba stąd ten donos xd
  • Odpowiedz
@malinq: mi tak cwel jeden swiatlo blokował że świeciło mi w sypialni z klatki. Dzwoniłem do spółdzielni i zgłaszałem że mnie gniazdko kopnelo jak próbowałem wylaczyc bo ktoś zablokował.
  • Odpowiedz
  • 6
@malinq #!$%@? u mnie babka z 5 piętra otwiera wszystkie okna notorycznie i mówi, że musi bo u niej nie ma czym oddychać. Zimą z kolei regularnie okna pootwierane i lament jakie duże rachunki za ogrzewanie.Instrukcje jak dla kretynów chyba wywieszę na oknach:
- tam cieplo, zamknij tu bedzie "brrr chlodek"
- tam zimno, brrr chłodek, zamknij tu bedzie ciepło

cale życie z debilami
  • Odpowiedz
@ziele1985 : o #!$%@?, okno z widokiem na sypialnie na klatce schodowej XDDD

Swoją drogą byłeś w takiej sytuacji i nie miałeś tam rolet, że wkurzało Cię światło żarówki w nocy?
  • Odpowiedz