Aktywne Wpisy
Saper86 +230
Akcja z dzisiejszej nocy na moim osiedlu. Chłopom kradzież sie nie udała #zlodzieje #czestochowa #kradziez
DickSlinger9000 +114
To chyba najbrutalniejszy blackpill jaki kiedykolwiek widziałem.
Atrakcyjny facet, który strzelił mężczyźnie dwa razy w plecy, powodując jego paraliż staje się popularny na tiktoku.
1 MILION POLUBIEŃ, pełno komentarzy od amerykańskich Julek proszących go o instagrama.
Co jest nie tak z ludźmi?
#przegryw #blackpill
Atrakcyjny facet, który strzelił mężczyźnie dwa razy w plecy, powodując jego paraliż staje się popularny na tiktoku.
1 MILION POLUBIEŃ, pełno komentarzy od amerykańskich Julek proszących go o instagrama.
Co jest nie tak z ludźmi?
#przegryw #blackpill
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wujek z urzędu do mnie zadzwonił i się spytał czy kogoś pobiłem xDDDD
#zalesie #patologiazewsi #sasiedzi
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@malinq:
Też mam walkę z jakimś przychlastem, co regularnie latem uchyla w dzień okno na korytarzu obok mojego mieszkania. To jedyne okno na długim korytarzu, więc latem tylko przez nie bezpośrednio coś się nagrzewa, tak to korytarz jest ciemny i jest fajny chłód. To nie, mogę zamknąć idąc na zakupy, to jak wracam już otwarte. Chyba jakąś kamerkę zamontuję, żeby wiedzieć, który to taki mądry xD
@SKYFander: ja jak zamknę i jestem w drodze na piętro to słyszę już jak sąsiad drzwi na parterze otwiera. To mu powiedziałem, że jak go przerasta fizyka z pierwszej gimnazjum to będziemy tak latać i otwierać i zamykać na zmianę. Chyba stąd ten donos xd
- tam cieplo, zamknij tu bedzie "brrr chlodek"
- tam zimno, brrr chłodek, zamknij tu bedzie ciepło
cale życie z debilami
https://maps.app.goo.gl/c3gmvnaX7a9i2Z4L7
@Marcepanu a tobie o #!$%@? chodzi
Swoją drogą byłeś w takiej sytuacji i nie miałeś tam rolet, że wkurzało Cię światło żarówki w nocy?