#przegryw pozdro z night out, piwko ze znajomymi, zaraz jakies wyrywanie dupeczek. A tak na serio to jezeli macie możliwość to wyjdźcie na miasto na p--o ze znajomymi, człowiek od razu odżywa, lepsze to jak siedzieć w domu
@MecenasMarcinNajman: patrzcie ba mnie jestem za granicom i se pije w barze to nic ze taki luksus to raz do roku bo przecież trzeba robić nadgodziny po 12h dziennie zeby pojechać na urlop do pl I udawać bogacza biznesmena xd
@Pechpechpech: kolega widze ze zna temat xD, ile takich zbyszków tutaj poznalem co mieszkaja w kilku chłopa na apartamencie i kupuja na kreche w polskich sklepach albo z przecen w lidl/tesco ale jak opowiada to w PL ma pałace i jak wraca to panisko. Gardze takimi, ja tu zarabiam dobrze, mam znajomych i nie dziadune tylko żyje dobrze ale takie zbyszki co tak robią to na porządku dziennym. Kto za
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
ha ha ha ty to masz poczucie humoru