@BayzedMan mordo, dzisiejszy dzien i tak musicie rozpisac na straty, najpierw akcja z tym gwaltem, teraz to pobicie. Dowody sa niezbite i dokladnie widac kto byl agresorem. Przestań robić z siebie blazna. Zadzwon do oficera prowadzacego, wez sobie z tydzien urlopu, przyda Ci sie, pojedziesz troche do domu, odpoczniesz na plażach Odessy albo ruszysz do Kijowa na calonocną dyskoteke. Nie samą pracą człowiek żyje.
@daeun: Ale to ty traktujesz jak jakies zawody, ja pisze po prostu to co widze. A widze jakis pociety film, z jakims glupim opisem na FB, na ktorym nie da sie nic uslyszec wyraznie + policje ktora puscila tamtych + brak info od policji czy chocby zgloszenia.
@ChamskoCytuje: Wszystko, skad wiemy o co sie poklocili i co sie dzialo przed? Dlaczego policja tamtych wolno puscila? Opis na fb stonogi czy jakiegos kregla ruska do mnie nie trafia
@BayzedMan: trafiłoby do ciebie zapewne opis polacy pobili ukrainców i bys spamował na wykopie przez caly dzien bez żadych dowodów. My sasha wiemy od kogo wy jestescie
@TheKrecik12: Trafiloby do mnie gdyby pobicie to potwierdzila policja, napisali gdzie i o co poszlo i z kim. Ruskim kontom na fb i twitterze daje 0 wiary
@BayzedMan chlopie, co tu wiecej tlumaczyć, ukraincy napili sie, zaczeli świrowac pawiana, a że bylo ich kilkunastu to postanowili sprawdzic na ile mogą sobie pozwolić..
Dlaczego Policja pusciła ich wolno? Widzisz, ulica kieruje sie troszke innymi zasadami, Polacy są honorowi, nie bedą się bawić w jakies zgloszenia i sprawy w sądzie. Po prostu namierzą głownych prowodyrów i to oni za kilka dni obskoczą w------l. To było, jest i będzie.
chlopie, co tu wiecej tlumaczyć, ukraincy napili sie, zaczeli świrowac pawiana, a że bylo ich kilkunastu to postanowili sprawdzic na ile mogą sobie pozwolić..
@daeun: Jes co tlumaczyc, bo nawet na ukraincow nie wygladaja a film pociety i nie wiadomo co sie dzialo przed.
Dlaczego Policja pusciła ich wolno? Widzisz, ulica kieruje sie troszke innymi zasadami, Polacy są honorowi, nie bedą się bawić w jakies zgloszenia i sprawy w sądzie.
@TheKrecik12: Akurat już były przypadki, że p0lacy bili Ukraińców. Ostatnio wbili w kilkunastu do domu bodajże ojcu i synowi i ciężko ich pobili. Wykopki od razu wzięły się za szkalowanie ofiar.
Jedynie co mnie pociesza, to to, że sebixy, rycerze ortalionu im codziennoe taki wpierdul spuszcza, że aż z uśmiechem na twarzy daję butelkę wódki lub stówkę, na zakup kolejnych butelek szczęścia ( ͡
@ChamskoCytuje: wy dalej nie kminicie, że to nawet nie o to chodzi, czy fejk, czy prowokacja, czy nie? Cokolwiek by się w PL nie stało z winy jakiegos Ukrainca, Polacy nie zwrócą się przeciw Ukrainie i nie zaczną wielbić waszej mateczki rosiji. Tutaj nawet zadżumiony szczur jest milej widziany niż rusek, elo
@ChamskoCytuje: ojejku jejku na parę milionów uchodźców trafiły się jakieś patusy, ale trzeba było czekać półtora roku na dowód XD jak tam konie już strzepane konfiarze? Wiem że to wy
@ChamskoCytuje: Myślę że ludzie tak mówią bo Rosja w okolicach 2022 straciła całą wiarygodność zachowując się jak małpa której ktoś zabrał banana. Jeśli ktoś oszukał cię już 30 razy to dlaczego masz wierzyć w to że za 31 razem powie prawdę?
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
A tam: "pewnie fejk", "ruska prowokacja", "ruscy udających ukraińców" XD
Co ci ludzie mają w głowach XD Zapewne to wagnerowcy przebrali się za ukraińców, nachlali się, naćpali i zaczeli bić studenciaków na bulwarach XD Tak było XD
#ukraina
A widze jakis pociety film, z jakims glupim opisem na FB, na ktorym nie da sie nic uslyszec wyraznie + policje ktora puscila tamtych + brak info od policji czy chocby zgloszenia.
Opis na fb stonogi czy jakiegos kregla ruska do mnie nie trafia
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego Policja pusciła ich wolno? Widzisz, ulica kieruje sie troszke innymi zasadami, Polacy są honorowi, nie bedą się bawić w jakies zgloszenia i sprawy w sądzie. Po prostu namierzą głownych prowodyrów i to oni za kilka dni obskoczą w------l. To było, jest i będzie.
@daeun: Jes co tlumaczyc, bo nawet na ukraincow nie wygladaja a film pociety i nie wiadomo co sie dzialo przed.
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym, p0lactwo na wykopie takie teksty chętnie umieszcza:
https://wykop.pl/link/7183853/darmowe-bilety-dla-ukraincow-to-jest-teraz-normalne-w-polsce/komentarz/118256725/to-bydlo-z-upadliny-sie-tak-panoszy-po-kraju-im-sie-wszystko-nalezy-bo-on-biedny-saszka-z-ukrajeny-gnoj-bydlo-robi-na-osiedlach-jedynie-co-mnie-pocies
Komentarz usunięty przez moderatora
Ten portal to ściek.