Wpis z mikrobloga

@Towarzysz_Szmaciak do dzisiaj nie mogę wybaczyć ojcu że nie chciał wydać dwóch stów na motorynkę xD

Ale mam jeszcze lepszą historię. Jakoś w ok 2000 roku ogłem mieć za grosze skuter Osa, razem z dokumentami, w całkiem dobrym stanie, z niskim przebiegiem. Stało lata w garażu. Właściciel, (znajomy ojca) zjechał do Polski z USA żeby się pozbyć majątku bo zostawał na stale w Ameryce. Zajebiście się napalilem na to i bardzo
pesymistyk - @Towarzysz_Szmaciak do dzisiaj nie mogę wybaczyć ojcu że nie chciał wyda...

źródło: temp_file288780105361400103

Pobierz
  • Odpowiedz
Zajebiście się napalilem na to i bardzo chciałem to mieć, A ojciec na to

@pesymistyk: nie masz co sobie w brodę pluć, i tak byś 10 razy się tego pozbył albo dojechał bo w wieku x-nastu lat nikt nie myśli w katergoriach "uuuu za 25 lat to będzie klasyk, biere!"
  • Odpowiedz
@toresh na pewno bym tego nie dojechał, od zawsze lubiłem zabytki. W 2000 toku to miało 40 lat. do dzisiaj pamiętam jakie to na mnie zrobiło wrażenie, że to prawie 4x tyle ile ja żyję xD

i nawet jakbym to sprzedał po 2-3 latach to na pewno i tak bym zarobił bo chciał to sprzedać za 400 jak dobrze pamiętam, (na dzisiejsze pieniądze chyba ok 800)
  • Odpowiedz