Aktywne Wpisy
Plusują osoby, które nie mają żadnego tatuażu ani nie planują sobie w przyszłości takowego zrobić. Zobaczymy, czy jest nas chociaż z tuzin. Odnoszę wrażenie, że każdy jest pomazany; od kasjerki w Netto do listonosza czy kuriera, to jest jakaś plaga. Do pomazanych rąk czy karków coraz częściej dochodzą łydki i uda a nawet twarz. Co innego poddać się trendowi mody albo sobie zmienić kolor włosów - to wszystko cofniesz w jeden dzień.
damrem +99
Mirki ja już nie mam siły do kupowania samochodu. Co znajdę fajną ofertę to wychodzą jakieś poukrywane wady.
Wczoraj już dogadywałem rzeczoznawcę do obejrzenia Kia XCeed, ale podkusiło mnie zamówić raport po numerze VIN i wyszła szkoda na 3/4 samochodu, gdzie miał być tylko malowany tylny błotnik.
Piszę do gościa, że odwołuję wizytę, bo auto było praktycznie skasowane a nie miało obity błotnik a on mi odpisuje "A co tam Panu pokazało
Wczoraj już dogadywałem rzeczoznawcę do obejrzenia Kia XCeed, ale podkusiło mnie zamówić raport po numerze VIN i wyszła szkoda na 3/4 samochodu, gdzie miał być tylko malowany tylny błotnik.
Piszę do gościa, że odwołuję wizytę, bo auto było praktycznie skasowane a nie miało obity błotnik a on mi odpisuje "A co tam Panu pokazało
Gola s: witamy sełdecznie wszystkich
Bombel: Sluchajcie dzisiejsza konferencja bedzie w jakims stopniu wyjatkowa. Duzo walk i fajne pojedynki w tym moj faworyt wieczoru czyli Ferrari vs tancula oraz walka pan na ktora mega mocno czekam. Wiem, ze pojawily sie pytania na instagramie i odpowiadam teraz: szeliego dzis niestety nie bedzie, a ten ogladal ostatnio cage szeliga vs Wrzosek widzial, ze sprawa sie mocno zesnowballowala dla Piotrka i ten za zgoda federacji opusci dzisiejsza konferencje zeby nie wywolywac jeszcze wiekszych negatywnych emocji przed jego walka.
Gola s: tak tak ale na wazeniu i media tłeningu szeli sie pojawi
Bombel: Dokladnie tak jak Wojtas mowil. Dodam jeszcze, ze cala sytuacja to mega moodbrejk dla wszystkich zwiazanych z ta afera i zwyczajnie uznalismy nie chcemy juz ciagnac tego tematu. To od nas tyle wiec przejdzmy do standardowych formulek
Sponsorem dzisiejszej konferencji...
#famemma
Ostatnimi czasy mówił, że finansowo git i teraz zadba o swój wizerunek, więc elegancko idzie- cały czas do przodu #krzynowek