Wpis z mikrobloga

@Jabby: tak to musiał być UKRAINIEC tak dużo ich jest już że w nocy się pałętają ulicami, chodnikami że nawet o trzeciej w nocy nie przejdziesz!
  • Odpowiedz
@Jabby: Kolejny dzban, który nawet nie potrafi dokładnie oglądnąć nagrania na którym widać że meganka leci już po pachołkach zanim jeszcze #!$%@? peretti mógł zobaczyć pieszego (o ile go w ogóle zobaczył) xD
Czego innego można się spodziewać po naczelnym konfiarskiej gadzinówki, byle narracja się zgadzała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jabby: Moim zdaniem, twitt miał na celu szczucie na Ukraińców. Mógł napisać wprost, że to Brytyjczyk. Ciekawy przykład, że można kłamać mówiąc prawdę.( ͡° ͜ʖ ͡°) Swoją drogą volenti non fit iniuria, czy jak to leciało. Najebus mknący przez miasto 120 na godzinę sam jest winny.
  • Odpowiedz
@Jabby ten człowiek jest serio jakiś niedorozwinięty chyba i poziomem kilkulatka. Czy on ma jakiekolwiek racjonalne wypowiedzi czy wszystko to przekora na złość innym? Tutaj nawet będzie #!$%@? piratów drogowych bronił byle tylko skrytykować kogoś kogo nie lubi. Oczywiście to wszystko w do mniemaniu i jak zwykle myli fakty. Są tacy po obu stronach ale na prawicy to oni brylują. Sommer, Rola, Ziemkiewicz, no i oczywiście Korwin.
  • Odpowiedz
meganka leci już po pachołkach zanim jeszcze #!$%@? peretti mógł zobaczyć pieszego (o ile go w ogóle zobaczył) xD

@kptDoopa: przy prawie 2,5 promila i tempie wydarzeń nawet jakby tego pieszego skasował to by nie rozróżnił czy to człowiek czy to sarna xD
Swoją drogą są już wyniki toksykologii gdzieś dostępne publicznie?
  • Odpowiedz
Ciężko mi uwierzyć, że te 15 lat temu, kiedy popierałem liberalizm w wydaniu JKM oni też byli aż tak pieprznięci czy po prostu się zradykalizowali.

@NieBendePrasowac: odpowiem: oni byli pieprznieci od zawsze, ale my (piszę w liczbie mnogiej, bo sam tez popierałem różne korwinizmy) tego nie widzieliśmy, albo udawaliśmy że to nieważne, bo liczą się „niskie podateczki”.
Skąd to wiem? Otóż, jak jeszcze byłem korwinistą, to kupiłem sobie zbiór jego felietonów
  • Odpowiedz