Aktywne Wpisy
BialostockaPanda +108
kraken magical werdykt wypowiedz
https://gofile.io/d/HjGBBo
To na tyle, dzięki za wspólny wieczór. Przepraszam, że na bieżąco nie odpisałem wszystkim, ale nie dałem rady. Nadrobię albo dziś, albo jutro. Pozdrawiam.
#famemma #primemma
https://gofile.io/d/HjGBBo
To na tyle, dzięki za wspólny wieczór. Przepraszam, że na bieżąco nie odpisałem wszystkim, ale nie dałem rady. Nadrobię albo dziś, albo jutro. Pozdrawiam.
#famemma #primemma
ZenonBis +3
Potrzebuję pomysłów na przestępstwa bez ofiar karane więzieniem (produkcja narkotyków odpada, pochopnie obiecałem rodzicom, że tego robić nie będę)
Post oczywiście został już usunięty przez Dominikę Jackowski, ale internet nie zapomina.
Mam nadzieję, że prokuratura ją dojedzie za szerzenie fejk newsów i doprowadzenie do śmierci niewinnego mężczyzny.
#falszyweoskarzenie #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #bekazlewactwa #lewackalogika #polityka #pieklomezczyzn
Tłumaczył się że tylko dorośli widzieli że wali konia, że robił to dyskretnie.
W kraju gdzie najwyższą karą dla pedo-księży jest przeniesienie do innej parafii TRZEBA takie rzeczy nagłaśniać, bo ziobrowska prokuratura i tak by to umorzyła.
Myśle że każdy człowiek który ma dzieci i nie ma do nich konfederackiego podejścia ("chciałbym żeby pedofil ją po pupci poklepał") jest
nieładnie tak kłamać
@zapomnialemhaslo: to podaj dane tej matki, bo ja takowych nie znalazłem. Policja też nie potwierdza wersji radnej Jackowski.
Ja tutaj widzę post radnej Jackowski, na którym ksiądz jest oskarżany o pedofilię.
@damienbudzik: no właśnie zmienia. Ale widzę moja manipulacja mojsza niż twojasza XDDDD
Nie wiem co kierowało tym mężczyzną, że to zrobił - jego czyn był oczywiście karygodny - ale od karania są policja i sąd, a nie tłum z pochodniami podpuszczany przez polityczne hieny.
I dotyczy to zarówno sprawy "pedofila z PO" sprzed kilku miesięcy, jak i tej obecnej, które w obu przypadkach zakończyły się samobójstwem.
@thorgoth: "Prawdopodobnie" to ty gwałcisz małe dzieci.
Bo ty sobie uroiłeś, że "prawdopodobnie" był winny? Bo nienawidzisz katolików?
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakoś hipokryto jak Duklanowski z pisowcami robili lincz na Filiksowej to ich jechałeś, ale jak platfus zrobił to samo i przypiął łatkę pedofila, bo sobie walił konia na plaży (nikt nie potwierdza wersji tej matki na ten moment poza platfuską).
Czyli jak dam jakiemuś znajomemu dziecku cukierka, bo chcę mu dać to
Tak jak to zrobił Matecki i Duklanowski.
Ale tego nie widzicie.
Facet zrobił czyn niezgodny z prawem - dostał