Wpis z mikrobloga

@zafrasowany: Mam nadzieję, że bohaterowie tej najprawdziwszej z prawdziwych sytuacji mają minimum 50 lat, bo jak są młodzi i tak się wczuwają w politykę żeby pieprzyć o niej przez pół godziny na imprezie to nawet mi ich nie żal
  • Odpowiedz
grupa kilkunastu osób naskakiwała na jednego ziomeczka a ten w końcu powiedział "tak tak tak macie racje dajcie mi spokój"? kurcze, no kto by się spodziewał
  • Odpowiedz
@zafrasowany: widze, ze peło zrobi wszystko by walczyc z konfederacja poza jakakolwiek merytoryka czy przygotowaniem programu xD sugerowanie koalicji z pisem nie pyklo, cyrk aborcyjny nie pyknal, brzedzenie o putinie tez niezbyt, to teraz beda wysylac juleczki zeby w ramach tolerancji, wolnosci, demokracji i wymiany pogladow wysmiewaly innych.
  • Odpowiedz
@yhbgrobdoivbvwamsv: To już stary temat. Lewicowe soyboye sobie wymyśliły, że jak będą wspierać marsze feministek czy głosować na PO/Lewicę to będą rozchwytywani przez kobiety. Szkoda tylko, że jak oni dalej muszą walić konia w piwnicy, to chad Natan co ma w dupie politykę czy głosuje na konfę rucha aż huczy i już nie mówiąc o tych wszystkich dynamicznych patusach, co często głosują na narodowców xD
I tak sytuacja wygląda, ze
  • Odpowiedz
@zafrasowany: Z tymi przerywami bym się jednak tak nie zapędzał i ich tak z konfiarzami w skali 1:1 nie utożsamiał. Jeśli jest zbiorowisku konfiarskiego elektoratu jakaś frakcja, z której jeszcze będą ludzie to obstawiałbym właśnie przegrywów, pomijając już fakt, że część tego środowiska jest jednak na tyle rozgarnięta, że intuicyjnie czuje, że konfederacja to ich całkowite przeciwieństwo i zagrożenie i nie ma szans żeby ich poparła.
  • Odpowiedz