Wpis z mikrobloga

Jak to szło? Kochaj bliźniego jak siebie samego? Czy kochaj siebie gardź innymi? W wykonaniu @Pedator

Żali się, że:

Nie wiem o co chodzi ateistom, że cały czas atakują ludzi wierzących ich wiare, zasady, którymi się kierują w życiu. Dla mnie możesz wierzyć w to że po śmierci będziesz żukiem gnojarzem żyjącym w indyjskich slamsach. Mam na to wywalone. Jak widać zwłaszcza tutaj na wykopie w drugą strone to nie działa - cały czas jest jakaś zawiść, złość

Widać to doskonale, zwłaszcza tutaj. Zamiast być obojętnym na ten wykopek musicie wtrącić swoje 3 grosze i obrzucać błotem.

Chodzi mi o to co piszecie tutaj. Nie możecie przejść obojętnie. Należy obrzucać błotem, zazwyczaj wtrącając wyprawy krzyżowe i pedofilie. Słabe to takie, raczej niskich lotów.

Jednocześnie wystarczy wejść w jego profil, żeby znaleźć takie wypowiedzi jak:

Pedałuj dalej i dupy nie zawracaj.

Po pedalarzach następny śmietnik.

Ja to bym jeszcze podpalił tą suchą trawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(odnosi się to wpisu, gdzie ktoś wrzucił stare i zaniedbane groby Prawosławne, a on chce podpalić suchą trawę na grobach)

W końcu coś fajnego wskoczyło, a nie pedalarze chwalący się, że wyciągneli rower z piwnicy.

Następny pedalarz. JPRD. Idź chłopie na forum rowerowe, fejsbuka, instagrama czy inne gówno. Polikwidowałem tam konta żeby tego syfu nie oglądać a teraz to samo robi się tutaj.

Klasyczny obraz katola. Ty szanuj mnie i mojom religie i nas nie obrażaj, p3dalarzu

#bekazkatoli #bekazpodludzi
  • 16
@zimowyporanek: no taki średni ten błąd logiczny.

W żadnym miejscu nie zakazałem obrażania innych osób, i mam to w dupie czy ktoś kogoś wyzywa, ale jak typ żali się, że ktoś nie może przejść obojętnie, tylko musi dodać swoje 3 grosze; narzeka na obrażanie katolików i KK, jednocześnie kreując się na katolika, który obraża ludzi za to, że jeżdżą sobie na rowerze czy palić cudze groby

No ale jak chcesz to
@SlepyBazant Cisnę po religii nie z zawiści tylko dlatego, że to jest zwykłe kłamstwo, oszustwo, którym się manipuluje nieświadomych ludzi i zapina się ich w krzywdzące przekonania na temat siebie i świata, które potem objawiają się nieszczęśliwym życiem. Cisnę dlatego, bo to nie ma nic wspólnego z wiarą, Bogiem tylko to jest zwykły biznes na którym się #!$%@? taką kasiorę, że nawet sobie ciężko to wyobrazić. Cisnę dlatego, że znam dobrze Biblię