Aktywne Wpisy
miku555 +112
Każdy kto twierdzi, że WORDy się na niego uwzięły/że celowo oblewają kierowców aby zarobić, nigdy tak naprawdę nie powinien znaleźć się za kółkiem na publicznej drodze.
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody

120_Dni_Sodomy +18

Żali się, że:
Jednocześnie wystarczy wejść w jego profil, żeby znaleźć takie wypowiedzi jak:
(odnosi się to wpisu, gdzie ktoś wrzucił stare i zaniedbane groby Prawosławne, a on chce podpalić suchą trawę na grobach)
Klasyczny obraz katola. Ty szanuj mnie i mojom religie i nas nie obrażaj, p3dalarzu
#bekazkatoli #bekazpodludzi
https://wykop.pl/link/7034937/smierc-syna-poslanki-magdaleny-filiks-terlikowski-szok-i-wscieklosc/komentarz/115246763/moze-mi-ktos-w-skrocie-napisac-o-co-chodzi-wiem-ze-smierc-dziecka-to-tragedia-ale-codziennie-umieraja-dziesiatki-dzieci-ale-one-nie-sa-dziecmi-poslank
@SlepyBazant: tu
katol to obraźliwe (według ciebie xD) określenie. nie można napisać że się kogoś nie obraża jednocześnie go obrażając. potwierdza to tylko jego tezę a twoją neguje.
W żadnym miejscu nie zakazałem obrażania innych osób, i mam to w dupie czy ktoś kogoś wyzywa, ale jak typ żali się, że ktoś nie może przejść obojętnie, tylko musi dodać swoje 3 grosze; narzeka na obrażanie katolików i KK, jednocześnie kreując się na katolika, który obraża ludzi za to, że jeżdżą sobie na rowerze czy palić cudze groby
No ale jak chcesz to
@SlepyBazant: nie ma czegoś takiego. logika jest nieubłagana.
To, że wytykam komuś hipokryzję, jednocześnie nie stosując się wytkniętej hipokryzji nie jest błędem logicznym.
@andrzej-roman: bronię logiki, boli mnie bezmyślność i wzajemne wyzywania
@andrzej-roman: op robi dokładnie odwrotnie, a przy okazji robi #!$%@?ę z logiki.