Wpis z mikrobloga

@Aeterna: nie mam, pierwszy sposób był z kartą oldubil, jest taka apka ale nie byłem w stanie dodać na kartę środków.
Teraz jest jakiś drugi sposób ale dużo kombinowania, jeszcze z tego co czytałem to ruscy zakładają konta w jakimś tureckim banku (kek)
Ponoć konto fups działa. Gdzieś znalazłem poradnik jak zrobić turecka karte. Tylko jest tez potrzebna fizyczna karta fups zeby dane karty podać do psn. Jak ogarnę to, napisze nowego posta z tym jak zrobić i czy działa.
@nostalgiwolf: jest olewana przez nintendo (ktorego mam New 3DSa i kilkanascie gier) i Xboxa (ktory dopiero od niedawna zaczal w ogole dawac polska wersje jezykowa do swoich gier. Sony zawsze umieszcza chocby PL wersje.

Oprocz tego mam 28 gier PS5 na plytkach, 63 gry ps4 na plytkach i jeszcze pare na PS3, pare gier w cyfrze na polskim storze. Ba, mam wiecej gier ps4 na plytkach niz gier u turaska. Ale
@Pawulonek: mi udało się kupić ps plus kartą cinkciarza, pozniej ja usunąłem i teraz chciałem dodać żeby kupić grę, próbowałem 20 razy (z tureckim i prawdziwym adresem) i właśnie chyba zablokowali, zrobiłem nowe konto ale tam też ta karta nie może być dodana. Juz jej nie dodam nigdy? trzeba nową na cinkciarzu?