Aktywne Wpisy
AbaddonLincoln +45
28 724 + 15 = 28 739
Chyba uratowałem serniczek ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#rowerowyrownik #wykopscottclub #gravel
Chyba uratowałem serniczek ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#rowerowyrownik #wykopscottclub #gravel
Panitsch +2176
Podobnie jak w zeszłym roku wypłacam 1 złoty z wośp za każdego plusa pod tym postem. Zapraszam do plusowania, każdy plus się liczy. Nic cię to nie kosztuje, a pomagasz. Czas do jutra do 20:00.
#wosp
#wosp
#francuski #jezyki
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Chodzi mi głównie o - jak sądzę - zdania:
Il faut également que tous les "jacks" soient connectés. Ceux qui sont inutilisés doivent être mis à la masse
Google Translate daje jako takie pojęcie o co tam chodzi, ale wiecie jak jest.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wejście nr 1 nie działa gdy kontroler pracuje. W przeciwieńswie do tego, brak "pedału/guzika" ( nie wiem jaki kontekst ) wsparcia na tym wejściu jeśli ono nie działa.
Czyt. musi być ten pedał/guzik wspierający, żeby wejście działało, a gdy podłączysz
Równoczesnie trzeba by wszystkie jacki były podpięte. Te które są nie używane powinny być włożone do "masy fia" wtyczki jack żebyśmy posiadali obwód zamknięty.
Nie wiem co to ta masa fia...Jakiś skrót?
A jak tam rozumiesz - w instrumencie mam cztery te gniazda. Czyli z tekstu wynika, że do gniazda 1 może być podpinany tylko pedał "ciągły", a ogólnie rzecz biorąc nieużywane gniazda powinny być zwarte - tak?
A défaut d'utiliser des pédale continues[*], il est préférable d'utiliser celles dont le contact est normalement fermé.C'est à dire que le contact est fermé, donc le conducteur, quand elles sont relâchées et le contact ouvert, donc coupé, quand elles sont enfoncées.
Defaultowo ( :] ) używać "pedałów/guzików" ciągłych, jest wskazane używanie tych, których kontakt jest normalnie zamknięty.
Tego drugiego zdania nie ogarniam.
To o co mi chodzi to podział na dwustanowe (obojętne czy bi- czy monostabilne), które są