Aktywne Wpisy
mwmichal +174
p0lacy za kierownicą to serio są jak małpy, może 10% jedzie normalnie i zgodnie z przepisami, reszta non stop albo przekracza prędkość albo jeździ agresywnie, porównując do Niemiec czy Austrii to się odechciewa jeździć, nawet powaleni Wlosi jeżdżą niby chaotycznie ale nie mają w sobie takiej agresji na drodze. Wypadki u nas to nie kwestia infry złej tylko dzikiego zachodu na drogach i Januszy jadących "szybko ale bezpiecznie".
#polskiedrogi #samochody
#polskiedrogi #samochody

Może za jakiś czas zrobię ku przestrodze braci z tagu i inceli listę artykułów naukowych i książek do poczytania na temat szkodliwości i dewastującego wpływu korzystania z prostytutek bo #!$%@? mnie zalew beciaków normalizujących swój upadek moralny i psychiczny. Chłopaki z tagu #przegryw nie dajcie się zwieść na jakieś #divyzwykopem i inne normalizowanie prostytucji z tym trzeba walczyć i żeby wam do głowy nie przyszło skorzystać z tego bo to głupota.
PROSTYTUCJA=PATOLOGIA
PROSTYTUCJA=PATOLOGIA
Chyba uratowałem serniczek ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#rowerowyrownik #wykopscottclub #gravel
@s---k: toć ba
@emerjot: no ale Cię tam nie było, a absolutnie nikt się nie interesował, a caaaaałyyyyy sklep przemaszerowałem. Z resztą... czym się różni od #!$%@? wózka z kaszojadem, których sporo?
@dablju_: xD
@printf: nie wożę zapięcia, ten sklep w ogóle nie był moim docelowym, ale w okolicznych serka ni. Trzeba sobie radzić.
co to za siodło?
@n1craM: Bontrager Aelous Elite
@AbaddonLincoln: a dobra juz widze. dobre to? cena calkiem spoko
@AbaddonLincoln: Każdy na to sra XD
Jesteś zwykły pedalarz bez kultury i mózgu
@Sebastian_II_Mordeczka: dwumetrowe na szerokość alejki, przecież to hipermarket, wieeelkiiii
@Sebastian_II_Mordeczka:
Jedyna osoba, z jaką miałem kontakt była bardzo pozytywnie nastawiona do roweru, nawet sobie podotykać chciał. Poza tym było z 5 osób na cały sklep, nic o sytuacji nie wiesz, ale się srasz w internetach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O co chodzi z tym Mercedesem, boś na
Jeżeli jest jakiś inny powód to niestety musisz zbadać się pod kątem autyzmu.
Poza tym 99% zapięć to jest najwyżej minuta roboty i roweru już nie zobaczy
I uwaga, naczelny blachosmrodziarz szkaluje
https://wykop.pl/wpis/70221559/ech-pedalarze-the-finest-patologiazmiasta-bekazpod
@guru8: Powodzenia w #!$%@? Kryptonite'a w minutę, do tego pod marketem w biały dzień na oczach kamer i świadków.
A poza tym to #!$%@? to kogokolwiek obchodzi i tak. Wieśniak zawsze znajdzie wymówkę na bycie wieśniakiem.
@guru8: daje plusik za promocje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@papaj42: myślisz, że ktoś zareaguje?
Komentarz usunięty przez moderatora
@sargento: Nie wiem, bo jak napisałem wyżej, #!$%@? mnie to obchodzi. Jak ktoś się przechwala, że ma rower o wartości samochodu, a nie stać go na zapięcie za kilka stów, tylko musi się #!$%@?ć z rowerem do sklepu, to zwyczajnie jest idiotą.
@Atreyu: A bierz go z powrotem, a przy okazji to najlepiej usuńkonto i wyślij się na kurs reedukacyjny, bo przedszkola chyba nie skończyłeś.
@sargento: No oczywiście, że tak. Nowy właściciel się ucieszy
Zresztą tylko na vikopku jest sranie żarem, dla sklepu i
@guru8: to zapraszam jeszcze pod #szybkoalebezpiecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AbaddonLincoln: Albo po prostu nikt nie chciał tracić czasu na użeranie się z wieśniakiem.
A po drugie to nadal #!$%@? to kogokolwiek obchodzi ile to zapięcie waży xD Takie kupiłeś to takie woź, albo dymaj z buta. Nie wspominając już o tym, że Kryptonite'a można zwyczajnie przypiąć do roweru i nie trzeba go targać, ale wtedy tracisz 3 sekundy na trasie do sklepu i nie można się
Kupiłem, żeby leżało w szafie, nic takiego wozić nie trzeba, bo tak orzekł jakiś vikopek.
Niekoniecznie też nikt nie chciał tracić czasu, ponieważ jedyna interakcja była pozytywna, a poza nią żadnego człowienia obok nie było (pomagająca przy kasie samoobsługowej pani w ogóle nie dała #!$%@? o rower), bo sklep był praktycznie pusty.
Endomondo? Nie wiem, nie istnieje ponoć
@AbaddonLincoln: chyba trochę źle interpretujesz ich spojrzenia - patrzyli jak na dziwoląga po prostu xDDD
Nie ma zakazu wchodzenia z rowerem ale to jak z zakazem srania do paczkomatu, nikt normalny tego nie robi, wyobraź sobie sytuacje że każdy przyjeżdzający rowerem nie zostawia go na zewnatrz tylko #!$%@? się do środka no bo przecież "dużo miejsca, szerokie alejki" - no nie , nie jest to normalnie.
@toresh: no tak, dlatego jeden zaczął nawijać do mnie o rowerach x lat temu i chciał się poprzyglądać temu (-‸ლ)
@toresh: Ty, to jak z jeżdżeniem z rowerem pociągiem, bo przecież coś tam coś tam, no i wąsko, nie to co w sklepie. Widzisz, to polityka tegoż sklepu decyduje co można u nich
@AbaddonLincoln: ty się dobrze czujesz? ja nic od ciebie nie chciałem, sam mnie zaczepiłeś w komentarzu a teraz płaczesz bo ci odpisałem XD Chyba ci się pedały już na mózgu odcisnęły.
I tak, nikt nic nie mówi jak wjeżdżasz z rowerem do sklepu, tak samo jak nikt nic nie mówi jak pajace parkują na trawnikach albo jeżdżą po chodniku. Możesz sobie szukać wymówek tyle ile chcesz,