#kalistenika #streetworkout #mikrokoksy #silownia Chłop co się nudzi jak ma okienko między personalkami to kombinuje xD w planach mam przeturlać sztangę do drugiej ręki, ale no jest wysoko xD
@pkrr: to do dzieła xd @heniek_8 takie tam najświeższe co mam xd Edit: no nie wytrzymie, znowu obróciło xD jak to dodać normalnie na tym białkowym portalu żeby nie obracało? xD
@pkrr: zależy co masz do dyspozycji i jaki poziom startowy xD Podciąganie nachwytem/dipy/podchwyt/pompki/wiosłowanie/nogi i w zależności od właśnie poziomu ewentualne progresje (czy to negatywy, czy łatwiejsze warianty danych ćwiczeń)
Chłop co się nudzi jak ma okienko między personalkami to kombinuje xD w planach mam przeturlać sztangę do drugiej ręki, ale no jest wysoko xD
https://www.youtube.com/watch?v=LBI1taQdA5s
wrzućisz kiedyś zdjęcie bez koszulki,? to popatrzymy do czego można dojść na tej kalistenice
#nohomo
@heniek_8 takie tam najświeższe co mam xd
Edit: no nie wytrzymie, znowu obróciło xD jak to dodać normalnie na tym białkowym portalu żeby nie obracało? xD
zaczynam codziennie jakieś podciąganai i dipsy na początek
mam nadzieję że się odtłuszczę w końcu, jak zacznę dzwigać sam siebie :)
Podciąganie nachwytem/dipy/podchwyt/pompki/wiosłowanie/nogi i w zależności od właśnie poziomu ewentualne progresje (czy to negatywy, czy łatwiejsze warianty danych ćwiczeń)