Wpis z mikrobloga

Dużo osób pisze widziałem przeciętnego chłopa z zakolami z ładną Julką blackpill obalony a co on takiego obala? chyba komune albo litra wódki z chu.j.ni fakty są takie, że taki normik 5/10 175 cm z Golfem 3 cały czas musi skakać przy takiej i zapierdzielać na nią i ich "wspólne życie" czyli na ślub, mieszkanie, wakacje, prezenty być na zawołanie jeśli tego nie spełni to wiadomo, że to nie przetrwa,widze to po znajomych z czasów szkolnych ciągle w robocie na nic czas nie maja z roku na rok coraz bardziej zapuszczeni i zmarnowani albo w trasie a co wtedy julka może robić? nie wiem ale sie domyślam "ale moja jest inna wiadomo"... też każdego dnia widze takie pary tylko, że oni nie są wygrywami oni żyją pod ciągłą hipergamiczną presją bo w każdej chwili julce może odwalić bo na horyzoncie będzie jakiś Alanek 185 cm z Audi A5 a wtedy sie zacznie i będa teksty typu, że ją ogranicza i potrzebuje przestrzeni a ta przestrzeń wiadomo jak ma na imie, nie jedną i nie dwie takie pary widziałem gdzie chłop bez urazy na prawde brzydki z fajną babeczką tylko że to niczemu nie dowodzi chłop nie musi mieć segzu a jak ma to może raz na pół roku przy zgaszonym świetle NATURA ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#blackpill #przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #redpill
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Też kiedyś mnie to wku.rwiało jak widziałem takie pary, że jak to możliwe ? ale im dłużej siedze w blackpilu tym wiem na jakiej zasadzie to działa, dodam jeszcze, że dużo takich par z widzenia co widuje czyli tych przeciętniaków już nie są razem.
  • Odpowiedz
ta najsmieszniejsze jest to jak wezme slub a nawet dzieci zrobia a pozniej zdziwieni ze nie wyszlo i rozwody walka o dzieci xDD beka opor. Coraz wiecej tego mam na insta XDDD
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: Mialem kumpla ktory mial bezrobotna zone a on ciagle byl zajety bo musial jezdzic z dzieciakiem po przychodniach i musial robic jeszcze nadgodziny po potrzebowali kasy. Co robila jego zona w takim razie? Dobre pytanie.

Mialem znajomego co mowil ze ma jedno dziecko i nie chce kolejnego. Zona chciala. Efekt? Ma kolejne dziecko.

W robocie mialem znajomego z ktorego sie smiali, ze jest kurierem bo ciagle jezdził z zona po sklepach
  • Odpowiedz
  • 0
@TTedbundYY mam taką parkę u mnie w bloku

w liceum najfajniejsza d------a związała się z przeciętnym typem, rodzice typa dali na wkład własny, ale mieszkanie wspólne, ona pracowała ale po 2 gówniaku przestała i cały kredyt na jego głowie... cały czas w robocie a Julka przychodzi do mnie na kawę poplotkowac bo jej się w domu nudzi i ostatnio widziałem że Tindera przesuwa
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: Kiedyś byłem z typkiem z roboty na piwie i jego zona dzwonila ze ma wracac do domu xD

Albo jestem na studiach przysiada sie kumpel i patrze ma nowy tuatuaz, pokazuje mi go a to byl jakis taki babski kiczowaty tatuaz ktory nikt o zdrowych zmyslach by sobie nie zrobil xD pozniej mi gadal ze razem z dziewczyna sobie zrobili xd i wszystko jasne
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: głównym czynnikiem który jest pomijany przy tym inwalidoargumencie jest wzrost.
Ja też nonstop widzę pary gdzie śliczna dziewczyna Idzie z ogrem z tępą ruską mordą tylko że ten ogr jest zawsze wzrostakiem
także możecie se gadać "a-ale ja widziałem brzydala z julką" tylko wspomnijcie zawsze ile wzrostu miał ten brzydal
  • Odpowiedz