Aktywne Wpisy
HuopWsiowy +82
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Alex_Sarach +142
Hejterki pisały, że jestem trollem. Na nagraniu załączam oficjalne upoważnienie mojego idola i mentora - Sebastiana.
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm
Ziom chce poświęcić 2 lata na tzw. "looksmaxing", czyli po prostu zbudować formę, bo też się odrobinę zaniedbał ostatnio. Za te 2 lata sprzedadzą też mieszkanie bez podatku (minie 5 lat od zakupu), a mają bardzo duże zyski z niego. Szkoda oddawać kilkadziesiąt tysięcy urzędowi skarbowemu.
Czy Waszym zdaniem to dobry sposób? Moim zdaniem, po 30. roku życia, każde randkowanie to katastrofa. Kolejne 2 lata (36->38) pogorszą sytuację, która jest bliska beznadziejnej. Ale z drugiej strony, być może 38-latek z lepszą sylwetką będzie miał wzięcie większe od zaniedbanego 36-latka. Nie wiem, prawdę mówiąc. Facet celuje w kobiety ok. trzydziestki. Imprezowy nie jest, więc pewnie trafi do ścieku tinderem zwanego.
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #tinder
Kiedy ziomek powinien wrócić na rynek matrymonialny?
@Limonene: Oczywiście. Wyobraź sobie, że Twój partner otwarcie komunikuje Ci, że ma problem z Twoim zaniedbaniem. Namawia CIę na wspólną aktywność, biega za trenerami, pomaga z dietą, a Ty idziesz raz, po czym mówisz "wiesz co, ja nie lubię tego robić" i otwierasz kolejną paczkę czipsów. I tak przez lata.
Odstaw na chwilę solidarność jajników i zastanów się, jak mało szacunku musiałabyś mieć do
BTW najpierw mówisz, że kolega się zapuścił, a teraz nagle biega z trenerami? xd
@Limonene: Nie, wcale ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mieszkanie, na które sama nie miałaby szans (za niskie zarobki) i nieproporcjonalny udział do wkładu to wcale nie są korzyści. A 100% zaniedbania wcale nie wjechało zaraz po zakupie, gdy cel został osiągnięty.
To raczej ty powinieneś odstawić solidarność jaj i zobaczyć trochę wad
@Limonene: Jakie są jego wady? Że po latach starań ma dość i wreszcie pomyślał o sobie, swoich pieniądzach i swojej przyszłości?
Okej
@4mmc-enjoyer: Solidarność jajników.
@TypowyZakolak: to zawsze na plus, a wady już zostały pokazane w kilku komentarzach - wyrachowanie i wykorzystywanie niczego niespodziewającej się dziewczyny przez dwa lata. Jak mu się nie podoba to niech ją zostawi, pewnie będzie z korzyścią dla obu, on sobie znajdzie kogoś innego, a na nią wstrząs może podziałać
@Limonene: Dobry żart. Kobieta jest jak najbardziej spodziewająca się, tylko ma to w dupie.
@Limonene: Mogę cytować całość, jeśli Cię to uszczęśliwi, natomiast odpowiedź byłaby z grubsza ta sama.
@nowy_w_internetach: W jaki przedział celujesz?