Aktywne Wpisy
Avekkk +16
Niezależni korespondenci wojenni są zdania, że Rosja nie ma najmniejszych szans w bezpośrednim starciu z USA. Przewaga technologiczna, w ogólnym potencjale oraz w wyszkoleniu żołnierzy jest kolosalna. To samo jeżeli chodzi o starcie z państwami NATO zarówno z Turcja jak i bez niej.
Powołując się na dostępne statystyki też jestem podobnego zdania.
@Grooveer @Stay12 @Szinako co o tym sądzicie?
#rosja #ukraina #wojna
Powołując się na dostępne statystyki też jestem podobnego zdania.
@Grooveer @Stay12 @Szinako co o tym sądzicie?
#rosja #ukraina #wojna
jarzynka +33
#paryz2024 biali sportowcy byliby wykluczeni za takie rasistowskie wpisy
#telefony #fotografia #aparat
@Wiskoler_double: nie zgodzę się. S22 robi na start zdjęcia o większej dynamiceniż moją 10letnia lustrzanka. I ma szybszy AF :)
@dziczyznaa: S22/S23 ma dużo lepszy.
@RozowaZielonka: co gówno prawda, bo nie wiem do czego się odnosisz?
@Wiskoler_double: jak nie robisz dużych odbitek to nie widać różnicy w rozdzielczości. W tel też mogę sterować przesłoną i głębią ostrości, ale nie w takim zakresie jak w lustrzance, z tego powodu zostawiłem ją z jednym obiektywem z światłem
@sha128: co kupiłeś za 400zł?szczególnie mnie ciekawi jakie szkło? Miałem tanie lustrzanki (typu Nikon D90 potem D7100, Canon 450D) i S21 robi zdjęcia z szerszym zakresem tonalnym. Obecnie mam Pentax'a K70 i trzymam go tylko z sentymentu :)
ok.. RX100 da nieco lepszą plastykę obrazu z uwagi wielkość matrycy.. foty będą bardziej szczegółowe... natomiast jeżeli rx100 też będzie leciał tylko na auto... to nieco lepsze foty finalne wypluje Ci czy to galaxiak czy jakiś nowy srajfon - bo one robią przynajmniej HDRy w locie.. a