Wpis z mikrobloga

Typ z technikum wrzucił instastory z pogrzeby 24latka, który zginą na motocyklu. Przy cmentarzu #!$%@? motocyklami do odciny czym przypominają pewnie matce, ojcu jak zginą ich syn. Cudowny dźwięk XDDDD co za jelopy #motocykle #zalesie
  • 45
  • Odpowiedz
@Waiter98 ja się o to pokłóciłem z swoimi znajomymi. Tak samo kolega rozwalił się na motorze, przygotowania do pogrzebu a oni ze to brać motocyklowa przyjadą w kilkanaście/kilkadziesiąt motorów i będą #!$%@?ć do odciny.

Ja zeby pomyśleli o rodzicach i ze raczej nie jest to najlepszy pomysł ale mieli to w dupie.
  • Odpowiedz
  • 388
@chado_podobny: motocykliści za bwrdzo się wczuwają w swoją pasje, on może by chciał tego na pogrzebie, ale jego już nie ma. Zostali rodzice w żałobie i inni bliscy, którym teraz motocykle będą kojarzyć się tylko z ta tragedia
  • Odpowiedz
@Waiter98: to są samolubne gamonie. Tak jak mówisz, to że gość był fanatykiem motocykli, to nie musi znaczyć, że jego bliscy też. Ba, najprawdopodobniej nienawidzą teraz tego hobby co im syna / brata zabrało. Pogrzeb jest głównie dla rodziny. Znajomi powinni być mniej ważni, a nie sobie wyć tymi latadłami.
  • Odpowiedz
@Waiter98: Kolega zginął dwa lata temu. Rodzina dobrze wiedziała jaką pasją dla niego to było i mówili że ten ryk dziesiątek motocykli był bardzo wzruszający i smutny, trochę jak wycie syreny strażackiej przy śmierci strażaka.

Więc myślę, że to bardziej case-to-case basis a nie reguła że idiotyzm albo nie.
  • Odpowiedz