Aktywne Wpisy
ziemba1 +149
washington +89
#wojna #ukraina #rosja
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Nie mogę się doczekać tego bulu dupska neuropkow w październiku. Zobaczycie jak będą przepraszać konfederacje, prosić się o głosy i wspólne formowanie rządu XD #polityka
@diabelekXD: W jaki sposób?
Nie ma nic gorszego co może spotkać Polskę niż Konfederacja, prawdopodobnie ewentualny atak grupy Wagnera na granicę to by był mniejszy problem.
Konfederaci to po prostu potencjalni kolaboranci, zdrajcy - nawet najbardziej skrajny lewak jest większym polskim patriotą niż przeciętny konfiarz.
Ale to nic nowego, już od średniowiecza konserwatyści sprzedają ten kraj.
@diabelekXD: to ja się nie mogę doczekać wyborów i Twojego bólu dupska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@diabelekXD: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAH :DDDD
@wap_eeL: no ilu było? Kukiz, Holownia? To byli, są sezonowcy
@Cointreau: o, nagle komuchy uwazaja ze patriotyzm to cos dobrego xDDDDDDDDDDDd