Aktywne Wpisy

nonszalancki +237
ruda_stuleja +180
Największe i najzabawniejsze kłamstwa Hulka Hogana.
Na pewno się tu odbił echem wczorajszy występ Hulka Hogana na wiecu Trumpa. Chciałbym więc wam nieco nakreślić kim dokładnie jest Hulk Hogan i dlaczego IMO ma to pewne znaczenie dlaczego ktoś taki jak on się na tym wiecu pojawił.
Pozwolę sobie z miejsca zatagować tu #gruparatowaniapoziomu bo post będzie długi i wyczerpujący, bo pisze go jako nieoficjalny profesor pro wrestlingu, których w tym kraju pewnie za wielu nie ma. Wrestling oglądam już jakieś 25 lat, a Hogan to istny bóg bez którego dziś nikt by nawet nie wiedział czym amerykański Wrestling jest.
ALE
Na pewno się tu odbił echem wczorajszy występ Hulka Hogana na wiecu Trumpa. Chciałbym więc wam nieco nakreślić kim dokładnie jest Hulk Hogan i dlaczego IMO ma to pewne znaczenie dlaczego ktoś taki jak on się na tym wiecu pojawił.
Pozwolę sobie z miejsca zatagować tu #gruparatowaniapoziomu bo post będzie długi i wyczerpujący, bo pisze go jako nieoficjalny profesor pro wrestlingu, których w tym kraju pewnie za wielu nie ma. Wrestling oglądam już jakieś 25 lat, a Hogan to istny bóg bez którego dziś nikt by nawet nie wiedział czym amerykański Wrestling jest.
ALE
źródło: obraz_2024-07-20_130505557
Pobierz

I to w sumie tyle. Po prostu szkoda że Kijów zmarnował tak dobrą okazję do współpracy - jako jedyni byliśmy all in w ten konflikt od początku, wszystko za darmo, łącznie z zapewnieniem dobrobytu ich obywatelom w naszym kraju. Teraz pojawiają się nowe wojny anty-natowskie, tym razem w Afryce.
Głupio zrobili że próbowali na nas jakieś swoje gierki - bo albo chcą wygrać z Rosją za wszelką cenę (jak Polska), albo pogrywają sobie, niebezpiecznie dla siebie. My możemy umyć ręce, bo od początku byliśmy po właściwej stronie.
Takie moje refleksje z wojny
#ukraina #polska #wojna #rosja
@Arboree: taa, pamiętam jak w 2014 wszyscy w Polsce wspierali ukraine...
@Arboree: to prawda że ukraińcy #!$%@?, ale są pod ścianą. Dużą część ukraińskiej gospodarki stanowiło rolnictwo, a teraz przez brak możliwości eksportu produktów rolnych poprzez porty zostało im trzymanie się na kroplówce zachodu. Próbowali zawalczyć o swoje i trochę im się
@blah1blah2: Ale w tym sporze z Polską chodzi o to, że nie chcemy im pozwalać na sprzedaż zboża w Polsce. Na sam tranzyt mają zielone światło. Przynajmniej ja to tak rozumiem:
PIS jest winien tego kryzysu dyplomatycznego, są po prostu zbyt głupi.
coś tam może ma na myślę ale procentu nie pozwalają mu się wysłowić konrketnie,
jedynie przytakuje mu drugi wujek, ale on i tak go nie słucha
@SpalaczBenzyny nie mam zamiaru niczego konkretyzować, chodziło mi właśnie o wrażenie jakie zostaje
@Arboree: nie jest łatwo powiedzieć swoim obywatelom kiedy państwo jest w stanie konfliktu zbrojnego, że ostania gałąź gospodarki padnie bo państwa, które są wielokronie bogatsze nie pomogą, bo zbiednieją. Musimy dbać o swoje interesy i nie dawac sobie dmuchać w kasze, ale trzeba zrozumieć ich punkt widzenia.
@cebulowy_krezus: i masz sporo racji, ale pare januszy uznało, że można to zboże sprzedać na polski rynek mimo, że nie spełnia unijnych norm, ktore nasi rolicy spelniać muszą. Poszło przy tym sporo przękretów, a ukraińcy siedzieli cicho bo było im
@cebulowy_krezus: w pełni się zgadzam kolego.
@cebulowy_krezus: paradoksalnie pokazuje to, mimo wszystko dobrą wolę PiSu, że raczej wolą zamieść sprawę pod dywan niż tworzyć pożywkę dla szurów oskarżających ich o antyukraińskość. Zresztą sam nie wiem, przecież tylko by na tym zyskali gdyby pokazali
@Arboree: Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Sondażowo by zyskali jakby złapali takich "wrogów ludu", ale najwidoczniej i tak im się to nie opłaca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie, to nasz rząd spartolił po całości, co opisałeś na temat Ukrainy to należy wstawić nas, Polskę i by się zgadzało