Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
sildenafil +19
Kiedy mówili o „uśmiechniętej Polsce „ mieli na myśli śmianie się z poniżania i torturowania swoich przeciwników politycznych w aresztach wydobywczych.
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
Kryteria mam raczej niewygórowane: kombi w automacie z dobrym stosunkiem osiągów do spalania i rozsądne w kosztach utrzymania. Budżet do ~0,001 sasina (70k). I tak według speców internetowych:
- Insignia B? Wadliwe!
- Kia Ceed? Słaba jakość wykonania (KęKę)
- Hyundai i30/40? Toż to Kia Ceed!
- Ford Focus? PowerShift, kijem nawet nie ruszaj!
- Toyota Auris? Gnije!
Niestety VAGi mi nie siadają zbytnio.
To co kurka jest warte uwagi i ma apropatę internetowych rabinów? XD
Potrzebuje wozidła z punktu a do b i na weekend/wakacje gdzies dalej. I ani nie chce ani nie mam jak dołożyć 200k do klasy premióm.
#samochody #motoryzacja #zakupauta #kupnosamochodu
@KrolJulian: absolutnie nic, niestety, możesz tylko się inspirować ich opiniami i kupić coś na własne ryzyko
Albo kupić RAV4 - to chyba jedyne auto, które nie ma złych opinii xD
RoyKeane napisał że kia to największe gówno, może i faktycznie tak jest ale sam mam od dwóch lat, przejechałem 60k i jakoś posłuszeństwa to to nie odmówiło i oleju nie zżera, a
@KrolJulian: Jak dbasz to nie gnije.
Wujek mówił, czy spec z elektrody ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@KrolJulian: powershift miał wadliwe sprzęgło które powodowało wszelkie uszkodzenia. Potem przeniesiono sprzęgło poza skrzynię i już nie ma tych problemów. Z tym że patrzyłbym raczej za Mondeo jak za Focusem.