Witam, przy wpisywaniu różnych słów na klawiaturze w telefonie (mam telefon marki Vivo) wyskakują mi różne dziwne podpowiedzi, np. wpisując słowo "nagie" następnie pojawią się podpowiedź "zdjecia", naciskając na to słowo kolejne podpowiedzi to "Scarlett" I dalej "Johansson". Czemu tak się dzieje czy to znaczy że np. mój syn wpisywał taka frazę w Google? Proszę o pomoc.
@sylwia-f mám vivo i myli mi tylko języki. Sam czasem zmienia klawiature czy czasem układ klawiatury i podpowiadane słowa. przy pisaniu i dokończeniu słowa, kliknięciu na nie proponuje dalsze słowa. nie zwróciłem uwagi na to. czasem przydatne
@sylwia-f i po #!$%@? robisz jakies sledztwo teraz,wpisywal to wpisywal,jak jest chlopakiem to co w tym dziwnego ze go baby interesuja,jeszcze awanture mu może zrob
@sylwia-f: nie słuchaj ich, to standardowe zachowanie telefonu. Teraz wszędzie wkładają AI i wymianę informacji z chmurą. Telefon podpowiada słowa, które prawdopodobnie użytkownik będzie chciał wpisać w dalszej kolejności. Ze statystyk wyszło pewnie, że po słowie "nagie" ludzie wpisują "zdjęcia Scarlet Johannson" - to po prostu statystyka. To nie ma nic wspólnego z Twoim użytkowaniem telefonu. Ot, technologia. U mnie działa to tak samo.
Teraz wszędzie wkładają AI i wymianę informacji z chmurą.
Telefon podpowiada słowa, które prawdopodobnie użytkownik będzie chciał wpisać w dalszej kolejności. Ze statystyk wyszło pewnie, że po słowie "nagie" ludzie wpisują "zdjęcia Scarlet Johannson" - to po prostu statystyka.
To nie ma nic wspólnego z Twoim użytkowaniem telefonu.
Ot, technologia. U mnie działa to tak samo.
Kilka wybranych słów, które podpowiadała mi klawiatura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Elyta internetu xD